Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 28 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Etosha NP

Etosha NP

Spot jij alle leden van de Big Five?

Een olifant drinkt met zijn slurf water uit het meer, een giraffe kijkt nieuwsgierig boven de struiken uit en gemsbokken springen vrolijk heen en weer. Welkom in Etosha, het grootste nationale park van Namibië!

Etosha is één van de beste safariplekken voor het spotten van de populaire ‘Big Five’ die bestaat uit de neushoorn, buffel, olifant, luipaard en de leeuw. De lage begroeiing maken de omstandigheden voor het spotten van wilde dieren ideaal. Vooral tijdens zonsopgang en zonsondergang verzamelen veel dieren zich bij de vele waterpoelen die dit park rijk is, dit komt door de extreme droogte. Dit is het perfecte moment om van een afstand vanuit de safari-jeep schitterende plaatjes te schieten!   

 • 100% natuur 
 • Ultieme safari beleving 
 • Big Five spotten
Tip!
Carolien Goertzen

Je kunt zowel met je eigen huurauto als met een gids het park betreden. Wanneer je met je eigen huurauto het park verkent moet je wel in de huurauto blijven zitten, vanwege de wilde dieren. In de 'Safe Area' kun je wel uit de huurauto stappen.

Irma Deenen
| Afrika Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.549,-
advies op maat offerte

Oranje zandduinen en spannende safari's

Wildlife & prachtige natuurlandschappen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know