Spice up your trip!

Een rondreis door Namibië is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Helikoptervlucht over de Victoria Falls
Helikoptervlucht Victoria Falls
Dit is wel een hele gave manier om één van de zeven natuurlijke wereldwonderen te bekijken! Ontmoet de piloot en stap de helikopter binnen om de Victoria watervallen in Zimbabwe vanuit de lucht te bezichtigen. Je ziet onder andere de nevel van het naar beneden kletterende water tot ver de lucht in verdampen. Met een beetje geluk, wanneer de zon schijnt, verschijnt er een kleurrijke regenboog voor je ogen. Geloof ons, dit wil je meegemaakt hebben!  
Indicatieprijs:    € 129,- p.p.
Duur:                Circa 15 minuten

Township Tour Swakopmund
Townshiptour Swakopmund
Neem een kijkje in een Namibische township met deze begeleide rondleiding. Een lokale gids neemt je mee op sleeptouw en zal ervoor zorgen dat deze excursie ook leerzaam is. Zo zal de gids je meer vertellen over het dagelijks leven in de townships dat er primitief is. De gids zal je daarnaast ook in contact brengen met de lokale bevolking zodat je rechtstreeks van hen kunt horen hoe het leven in een township ervaren. Tijdens deze vier uur durende excursie bezoek je onder andere de eenvoudige woonhuizen, de markt en een schooltje. Laat je onderdompelen in de Namibische township-cultuur en ervaar het grote contrast met Nederlandse woonwijken.
Indicatieprijs:    € 39,- p.p.
Duur:                Circa 4 uur
 

Bootcruise in Chobe National Park
Bootcruise Chobe
Maak een prachtige riviercruise in één van Botswana’s mooiste wildparken! Je stapt aan boord van een boot die je drie uur lang door de wildernis van Chobe National Park vaart. Onderweg kom je wilde dieren tegen die zich zowel op de oevers als in het water bevinden. Bij de oevers leven zebra’s leeuwen en olifanten. In het water zul je vooral veel krokodillen en nijlpaarden tegenkomen. Liefhebbers van vogels raden wij deze bootexcursie ook van harte aan. Je kunt namelijk veel zeldzame vogelsoorten spotten, waaronder ijsvogels, watervogels en zeearenden. Je kunt deze bootsafari tijdens zonsopgang- of ondergang maken, want dan maak je de meeste kans op het spotten van zo veel mogelijk wilde dieren. 
Indicatieprijs:    € 64,- p.p.
Duur:                Circa 3 uur  

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Oranje zandduinen en spannende safari's

Wildlife & prachtige natuurlandschappen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know