Een heerlijk rustpunt tijdens je rondreis!

Een heerlijk rustpunt tijdens je rondreis!

Een heerlijk rustpunt tijdens je rondreis!

Tijdens een rondreis door Namibië staat de spectaculaire natuur centraal. Het zijn intensieve dagen waarin je zo veel mogelijk probeert mee te pikken van de overweldigende landschappen met haar dieren. Toch is er niets zo fijn om een rustpunt in je reisschema te creëren.

Swakopmund is een perfecte locatie voor een dagje uitwaaien aan de Westkust van Namibië. Dit is de plek waar de woestijn en de oceaan elkaar ontmoeten. Het badplaatsje doet een beetje Duits aan. Met name in de restaurantjes en de winkeltjes. Kijk bijvoorbeeld niet raar op wanneer je hier apfelstrudel op het menu ziet staan. Voor goede winkelmogelijkheden moet je bij Walvisbaai zijn. 

Sandboarden is razend populair in Swakopmund! In het achterland van dit badplaatsje liggen oranje zandduinen. Een flinke klim naar de top van de zandduin wordt beloond met een bliksemsnelle afdaling op een sandboard. Je bereikt wel snelheden tot 80 km per uur!  

Maar er zijn nog veel meer leuke excursies vanuit Swakopmund te ondernemen door de ligging aan zee. Een populaire excursie is een kayak- of boottocht naar Walvisbaai. Bij Walvisbaai ligt een prachtige lagune waar honderden pelsrobben en flamingo’s te bewonderen zijn. Onderweg maak je grote kans op het spotten van schildpadden en dolfijnen.  

Kortom, Swakopmund is een heerlijk rustpunt om in je rondreis op te nemen. Of je een dagje wilt relaxen aan het strand, of je wilt shoppen of wanneer je graag actief bezig wilt zijn; Swakopmund is een aangename plek voor iedereen!    

Nice 2 know