Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 28 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Chobe NP

Chobe NP

Maak een safari tussen grote populaties olifanten

Chobe National Park is het populairste wildpark van Botswana. Je hebt hier de uitgelezen mogelijkheid om de ‘Grote Vijf’ te spotten. In november is het sensatie in Chobe NP. Enorme kuddes olifanten, gnoes en zebra’s gaan dan massaal aan de wandel wat een enorm kabaal en stofwolken opleveren. Het aanschouwen van dit tafereel is meer dan de moeite waard.

Chobe National Park wordt vooral geroemd vanwege de grote populaties olifanten. Nergens anders op deze aardbol tref je zoveel olifanten bij elkaar! Het hele jaar door maak je gegarandeerd kans op het spotten van olifanten.

 • Enorme kuddes olifanten
 • Boottocht over de Chobe River
 • Het beroemdste wildpark van Botswana
Tip!
Carolien Goertzen

In de zomermaanden raden wij je een boottocht over de Choberivier van harte aan! Tientallen diersoorten, van giraffen en zebra’s tot krokodillen en nijlpaarden, zoeken verkoeling bij de rivier en dat brengt onderling veel opschudding met zich mee

Irma Deenen
| Afrika Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.549,-
advies op maat offerte

Oranje zandduinen en spannende safari's

Wildlife & prachtige natuurlandschappen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know