Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 19 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Damaraland

Damaraland

1001 verschillende landschappen in één park

In het noorden van Namibië ligt een ruig woestijnlandschap met imposante rotsformaties waartussen de meest fascinerende dieren zich voortbewegen. Het gebied is vernoemd naar de oorspronkelijke bewoners van de regio: de Damara.

Het park herbergt talloze unieke en zeer diverse natuurverschijnselen. Zo heb je bijvoorbeeld de Lions Mouth, een rotsformatie in de vorm van een leeuwenbek. De Organ Pipes, een rotsformatie met zestig langwerpige uitsteeksels. Twyfelfontein, met rotstekeningen uit de prehistorie. Petrified Forest, met haar eeuwenoude bomen in het gortdroge landschap. En tot slot van rekening de imposante Spitzkoppe, een spitse berg die hoog boven de zandvlaktes uitrijst.

 • Boordevol natuurverschijnselen
 • Unieke flora en fauna
 • Het hoogtepunt: Spitzkoppe
Tip!
Carolien Goertzen

De ultieme manier om Damaraland te beleven is met een 4WD inclusief een tent op het dak. Je hebt alle vrijheid om te kamperen waar je wil. Maak voor het slapen een kampvuur en geniet van de adembenemende stilte van de natuur. 

Carolien Goertzen
| Afrika Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.549,-
advies op maat offerte

Oranje zandduinen en spannende safari's

Wildlife & prachtige natuurlandschappen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know