Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Het beste van Namibië

Klassiek Namibië

1 Aankomst Windhoek Vlucht

Je komt vandaag aan op de luchthaven van Windhoek. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Windhoek - Kalahari 600 km

De eerste bestemming van jouw rondreis is de Kalahariwoestijn. Ver weg van de bewoonde wereld maak je een safari door de oranje duinen en maak je kans op het spotten van springbokken en struisvogels.

3 Kalahari - Fish River Canyon 625 km

Via het Quiver Tree Forest met haar opmerkelijke bomen vervolg je jouw weg naar de op één na grootste canyon ter wereld, de Fish River Canyon.

4 Fish River Canyon 0 km

Je hebt een volle dag de tijd om dit natuurverschijnsel te bezoeken. Loop samen met een gids een stuk door de adembenemende kloof of aanschouw de kloof vanaf verschillende uitzichtpunten.

5 Fish River Canyon - Lüderitz 430 km

Vandaag ga je op pad naar het Duits aandoende plaatsje Lüderitz, waar verschillende activiteiten mogelijk zijn. Maak een zeiltocht langs de kust, bezoek de grote populatie wilde paarden of waag een bezoekje aan de spookstad Kolmanskop.

6 Lüderitz - Helmeringhausen 233 km

Helmeringhausen is je laatste stop voordat je het hoogtepunt van Namibië bereikt: de Sossusvlei.

7 Helmeringhausen - Sesriem 240 km

De Sossusvlei met haar oranje zandduinen en de zwartopgedroogde bomen is erg fotogeniek! Beklim de hoogste zandduin Dune 45 voor een magisch vergezicht over het landschap.

8 Sesriem - Swakopmund 344 km

Bij het Duitse badplaatsje Swakopmund is het heerlijk uitwaaien aan de kust. Kies jij ervoor om heerlijk te relaxen op het strand of maak je een vette excursie naar Walvisbaai waar de flamingo´s en pelsrobben op je aan het wachten zijn.

9 Swakopmund 0 km

Sandboaden is razend populair in Swakopmund! In het achterland van dit badplaatsje liggen oranje zandduinen waar je met een sandboard van kan afdalen met hoge snelheden.

10 Swakopmund - Damaraland 375 km

Vandaag reis je verder naar het noorden om uiteindelijk bij Damaraland uit te komen. Deze regio kent unieke en zeer diverse landschappen, met onder andere de Spitzkoppe, de Lions Mouth en Petrified Forest.

11 Damaraland - Etosha 305 km

Etosha is het grootste nationale park van Namibië en behoort tot één van de beste safariplekken voor het spotten van de populaire Big Five! Je kunt hier in een jeep stappen oor een prachtige safari onder begeleiding van een ranger die je wijst op alle wilde dieren die je passeert.

12 Etosha 0 km

Je hebt vandaag wederom een dag om op safari te gaan in Etosha National Park. Ga vooral langs bij de vele waterputten die dit park rijk is. Dit is een verzamelplaats voor de dieren.

13 Etosha - Etosha East 110 km

Je reist naar de oostkant van het nationale park zodat je ook van andere safariroutes het beste van het park kan beleven.

14 Etosha East - Waterberg 332 km

Vandaag vervolg je jouw weg om het Waterberg Plateau te aanschouwen. Ontdek tijdens een wandelsafari rond het plateau samen met een ranger de groene natuur met al haar wilde dieren.

15 Waterberg - Windhoek 304 km

Je reist terug naar de hoofdstad Windhoek. Onderweg kom je traditionele dorpen en winkels waar oude ambachten worden uitgevoerd, zoals houtsnijwerken.

16 Vertrek Windhoek Vlucht

Je levert je auto vandaag weer in en gaat naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:


Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement en zijn exclusief vluchten en autohuur. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 2.689,-
advies op maat offerte

Oranje zandduinen en spannende safari's

Wildlife & prachtige natuurlandschappen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know