Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Hluhluwe

Hluhluwe

Het oudste wildpark in Zuid-Afrika

Dit nationale park bestaat uit twee delen; Hluhluwe en Umfolozi. Het park is misschien minder bekend en kleiner dan het Kruger Nationaal Park, maar het is één van de mooiste wildparken en daarom zeer zeker een bezoek waard. Een groot voordeel van dit park is dat de begroeiing minder hoog is, waardoor het gemakkelijker is om wilde dieren te spotten. Ook de Big Five is hier vertegenwoordigd. 

Het Hluhluwe Park staat bekend om de vele witte en zwarte neushoorns die in het park leven. De kans is groot dat je die tijdens je safari tegenkomt. 

Het park heeft een gevarieerd landschap, met dichte bossen, droge 'bush' velden en open savannes. Het zuidelijke Umfolozi-deel wordt gekenmerkt door diepe valleien en de Witte en Zwarte Umfolozi Rivieren die erdoorheen lopen. De weelderige begroeiing op de rivierbanken wordt afgewisseld met drogere savannes, bosgebied en graslanden.

In het noordelijke Hluhluwe-deel, loopt de gelijknamige Hluhluwe-Rivier. Deze stroomt vanuit de bergen ten noorden van het park en loopt langs zandbanken, rotsachtig gebied en steile kliffen in het park.

 • Prachtige landschappen
 • Wildlife, waaronder de Big Five
 • Vogels spotten
Tip!
Irma Deenen

Dit park is misschien minder bekend en kleiner dan het Kruger Nationaal Park, maar is één van de mooiste wildparken en daarom zeer zeker een bezoek waard.

Irma Deenen
| Afrika Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 825,-
advies op maat offerte

Combineer de kustlijn, de natuur en wildparken

Zuid-Afrika op haar best!

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know