Spice up your trip!

Een rondreis door Zuid-Afrika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Soweto Tour en het Apartheid Museum
Soweto Tour en Apartheid museum Johannesburg
Geef je bezoek aan Johannesburg een extra dimensie met deze excursie. Een lokale gids neemt je mee voor een rondleiding door de beroemdste township van Zuid-Afrika. Je bezoekt onder andere het voormalige woonhuis van wereldleider Nelson Mandela en het bijbehorende musuem en de kleurrijke Orlando Towers. Daarnaast brengt de gids je tot diep in de sloppenwijken, waar je in een totaal andere wereld terecht komt. Na de lunch brengt de gids je naar het Apartheidmuseum. Je maakt hier als het ware een reis door de Zuid-Afrikaanse geschiedenis en dit zal gegarandeerd een grote indruk op je maken. 
Indicatieprijs:    € 66,- p.p.
Duur:                Circa 9 uur

Bungeejumpen in Tsitsikamma
Bungeejump Tsitsikamma
In Tsitsikamma kun je van de hoogste bungeejumplocatie ter wereld springen. Ja, je leest het goed, de hoogste! Met een sprong van de Bloukransbrug bungel je maar liefst 216 meter aan een koord naar beneden. Deze activiteit vereist stalen zenuwen, maar eenmaal gesprongen heb je de ultieme adrenalinestoot te pakken!
Indicatieprijs:    € 59,- p.p.
Duur:                Circa 5 minuten

Walvissen spotten vanaf een boot in Hermanus 

HermanusIn de haven van Hermanus stap je aan boord van een excursieboot die speciaal gericht is op het spotten van walvissen. En dan ben je voor de kust van Hermanus aan het juiste adres. Hermanus is één van de beste plekken ter wereld voor het spotten van walvissen vanwege de grote populaties die hier leven. Ook maak je kans op het spotten van bultruggen, dolfijnen, zeehonden en zelfs pinguïns. De kapitein brengt je naar de beste plekken waar veel walvissen te zien zijn. Wanneer een walvis boven het wateroppervlak uitkomt wordt dit via de audio op de boot doorgegeven zodat je geen moment mist van dit spektakel. Op de heen- en terugweg zal de bemanning je meer leren over deze diersoorten en het ecosysteem.
Indicatieprijs:    € 48,- p.p.
Duur:                Circa 2 uur  

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Combineer de kustlijn, de natuur en wildparken

Zuid-Afrika op haar best!

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know