Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Zuid-Afrika Compleet

Het beste van Noord & Zuid

1 Aankomst Kaapstad Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Kaapstad. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 - 4 Kaapstad km

Bij de start van deze rondreis heb je uitgebreid de tijd om te genieten van Kaapstad. Deze indrukwekkende stad ligt prachtig naast de Tafelberg en aan de kust. Bezoek de hoogtepunten zoals de botanische tuinen van Kirstenbosch en Boulders Beach. Kaapstad kent ook aspecten om even stil bij te staan. Een excursie naar Robbeneiland en een bezoek aan de ‘townships’ zullen indruk op je maken.

5 Kaapstad - Hermanus 120 km

Je verlaat het prachtige Kaapstad voor de stad van de walvissen, Hermanus. Je kunt zowel vanaf het strand als vanaf een excursieboot de walvissen spotten.

6 Hermanus - Stellenbosch/ Franschhoek 97 km

Het achterland van Kaapstad is een lust voor elke wijnliefhebber. Wijngaarden en schattige wijnboerderijen wisselen elkaar af in dit prachtige gebied.

7 Stellenbosch/ Franschhoek 0 km

Maak van dit bezoek gebruik om de lekkerste wijnen te proeven. Geen wijnliefhebber? Geen punt, want de landschappen zijn hier ronduit indrukwekkend om te bezichtigen!

8 Stellenbosch/ Franschhoek - Durban Vlucht

Met een binnenlandse vlucht vertrekt je naar het oosten van Zuid-Afrika. Durban is de ‘next stop’.

9 Durban - St. Lucia 224 km

Vanuit Durban reis je naar St. Lucia. In dit dorpje staat het spotten van nijlpaarden en krokodillen centraal. In het natuurgebied naast dit dorp kun je een fantastische boottocht maken waarbij je deze dieren in het wild ziet.

10 St. Lucia - Hluhluwe NP 80 km

Vandaag ga je op weg naar het zusje van het Kruger Park. Het Hluhluwe NP doet zeker niet onder voor het Kruger Park qua natuurpracht.

11 Hluhluwe NP 0 km

Met een safari door het park maak je kans op het spotten van de ‘Big Five’. Vooral de populaties van de neushoorn is hier erg bijzonder.

12 Hluhluwe NP - Swaziland 240 km

Na het passeren van de grens met Swaziland is het tijd om je onder te dompelen in de cultuur van de bevolking van Swaziland. Deze bevolking laat er bijzondere tradities op na.

13 Swaziland - Hazyview 299 km

Aan de rand van het Kruger Park ligt Hazyview. Vanuit Hazyview kun je prachtige excursies maken naar bijvoorbeeld de Blyde River Canyon.

14 Hazyview 0 km

Bij de Blyde River Canyon kom je terecht in een omgeving die je aan de Grand Canyon in Amerika zal doen denken. Bezoek hoogtepunten zoals God’s Window en de Drie Rondavels.

15 Hazyview - Krugerpark 122 km

Voor velen het hoogtepunt van de rondreis, het Kruger Park. Ga met een ranger het park in en ontdek het beroemdste wildpark ter wereld.

16 Krugerpark 0 km

Spot jij de ‘Big Five’ tijdens de safari? In het Kruger Park maak je de grootste kans om ze alle vijf te spotten!

17 Vertrek Johannesburg Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven en levert je huurauto in. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:
 • incl. 16 overnachtingen
  (excl. vluchten en autohuur)
  Maak een afspraak voor meer info en maatwerkaanpassingen in de routes
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 825,-
advies op maat offerte

Combineer de kustlijn, de natuur en wildparken

Zuid-Afrika op haar best!

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know