Zuid-Afrika Compleet

Alle hoogtepunten van Zuid-Afrika in één route


Wanneer je naar Zuid-Afrika reist kan je kiezen om je bijvoorbeeld op het noorden of het zuiden van het land te focussen. Maar heb je net wat meer de tijd dan kan je het hele land heel goed tijdens één rondreis bewonderen.

Je start in de Westkaap waar je Kaapstad en de Zuid-Afrikaanse wijnstreek bezoekt. Geniet van de overweldigende natuur aan de prachtige kustlijn en in de indrukwekkende wildparken zoals het Krugerpark en Hluhluwe National Park. We plannen een binnenlandse vlucht in zodat je optimaal van je reisdagen kunt genieten. Bijna alle hoogtepunten van dit bijzondere land komen aan bod. 


Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Afrika-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Combineer de kustlijn, de natuur en wildparken

Zuid-Afrika op haar best!

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know