Zuid-Afrika in Vogelvlucht

Zuid-Afrika in Vogelvlucht


In een vlot reistempo het allermooiste van Zuid-Afrika beleven? Daar weten wij wel raad mee! Deze rondreis start in Kaapstad en via twee binnenlandse vluchten eindig je in Johannesburg.

Beleef een krokodillen- en nijlpaarden cruise in St. Lucia, spot de beroemde 'Big Five' tijdens een safari in Pilanesberg, neem een duik in de historie in Johannesburg en maak een onvergetelijke citytrip in Kaapstad met hoogtepunten zoals de Tafelberg, Kaap de Goede Hoop en Robbeneiland. Als kers op de taart bezoek je ook nog eens Sun City, ook wel bekend als 'het Las Vegas van Zuid-Afrika'.  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Afrika-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Beleef de highlights in vlot tempo

Safari's, topsteden & boordevol entertainment

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know