Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Zuid-Afrika in Vogelvlucht

Zuid-Afrika in Vogelvlucht

1 Aankomst Kaapstad Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Kaapstad. Je transfer naar het hotel hebben wij voor je geregeld. Je verblijft in het centrum van Kaapstad.

2 Kaapstad km

Ga na het ontbijt direct naar de Tafelberg. Stel dit niet uit want de wolken kunnen zomaar roet in het eten gooien wanneer je het uitstelt. Verken de stad met een hop on hop off pas en geniet van deze heerlijke stad. Ga in de avond flaneren en een hapje eten bij een van de restaurants in de wijk Victoria and Alfred Waterfront.

3 Kaapstad km

Er is genoeg te beleven in deze stad en je dag is dan ook zo voorbij. Begin deze dag bijvoorbeeld met een trip naar Robbeneiland. Dit kunnen wij voor je regelen.

4 Kaapstad km

Vandaag haal je de auto op in de directe omgeving van je accommodatie en ga je het Kaaps Schiereiland verkennen. Boulders Beach met haar pinguïns, Kaap de Goede Hoop en rijdt over een van de mooiste kustroutes, Chapmans Peak. In de middag is het mogelijk een boottrip te maken vanuit Houtbaai om te gaan snorkelen met zeehonden!!

5 Kaapstad - Durban Vlucht

De auto lever je in op de luchthaven voordat de vlucht naar Durban vertrekt. Er wordt dagelijks gevlogen en vaak zijn er meerdere vluchten. Op de luchthaven van Durban staat de auto voor jullie klaar om naar de accommodatie te rijden. Na het inchecken blijft er nog tijd over om wat van deze stad te bekijken.

6 Durban - St. Lucia 245 km

Na het ontbijt rijd je naar St. Lucia, een geweldig plaatsje aan het Isimangaliso Wetlands Park. In de middag kun je een 'hippo and croc' tour maken over de lagune. Geniet van een lunch op het terras van de St. Lucia Ski Boat Club. St. Lucia heeft talrijke restaurantjes en wij raden je sterk aan om toch de auto te nemen. De hippo's komen namelijk in de avond het dorp in en je wil toch niet oog in oog staan met deze gevaartes?

7 St. Lucia km

Ga vandaag op safari in één van de oudste "big five" parken van het land. Je kunt zelf met de auto (SUV aan te raden) door het Hlhluwe/Imfolozi Park rijden of met een tour meegaan in een open auto, met een ranger die je onderweg veel uit kan leggen over het gebied en de dieren.

8 St. Lucia km

Neem de huurauto en ga op ontdekking, ga zelf op safari in Isimagaliso. Wie wat cultuur wil snuiven, die kan een cultural village bezoeken. Je bent tenslotte in Zululand, een district met een rijk cultureel verleden.

9 St. Lucia - Johannesburg Vlucht

Je levert de auto weer in op de luchthaven van Durban om vervolgens te vliegen naar Johannesburg. Een transfer brengt jullie naar een nabij gelegen accommodatie.

10 Johannesburg km

Vandaag een bijzondere dag die volledig in het teken staat van de apartheid. Je begint met een 2 uur durende fietstocht door Soweto onder leiding van een lokale gids. Geniet van een heerlijke, typische Afrikaanse lunch en bezoek in de middag het Apartheid Museum. Wij regelen alle transfers voor je zodat je alle indrukken op kunt doen deze dag.

11 Johannesburg - Pretoria 55 km

In iets meer dan een half uur ben je in Pretoria. Voor de winkelliefhebbers een walhalla met al haar zeer betaalbare shoppingmalls. Mocht je je wat meer in de geschiedenis willen verdiepen kun je een bezoek brengen aan het Voortrekkersmonument. Een combinatie is uiteraard ook heel goed mogelijk.

12 Pretoria - Sun City 157 km

Na het ontbijt rijd je richting het "Las Vegas" van Zuid Afrika, namelijk naar Sun City. Hier zorgen het entertainmentcentrum, het casino, waterpark Valley of the Waves en twee beroemde golfbanen voor meer dan genoeg vermaak.

13 Sun City km

Een volle dag om te ontdekken of de langste en snelste kabelbaan zorgt voor de nodige adrenaline. Of ga naar The Valley of the Waves met haar Roaring Lagoon, een goflslagbad van maar liefst 6500 m2 groot. Elke 90 seconde gaat er een 1,80 meter hoge golf door het bad!

14 Sun City km

Vandaag nog even genieten van de activiteiten die je gister niet meer hebt kunnen doen of maak er een lekkere relaxdag van bij het zwembad.

15 Sun City - Pilanesberg NP 32 km

Tegen Sun City ligt het prachtige Big Five Pilanesberg National Park waar je de komende 2 dagen gaat genieten van de gamedrives en de mooie accommodatie waar je verblijft. In de middag begin je al met de eerste game drive onder leiding van een ranger.

16 Pilanesberg NP km

Vroeg op want voor het ontbijt vindt de eerste gamedrive van vandaag alweer plaats. Dieren ontwaken en jij bent daar getuige van! Rond 09.00 uur ben je weer terug en geniet je van een heerlijk ontbijt en geniet daarna van het zwembad of op je veranda. Na de voortreffelijke lunch maak je je klaar voor de middag gamedrive waarop vaak weer andere leden van de Big Five actief zijn. Je sluit de dag af met een lekker diner bij de ondergaande zon. Morgen de laatste rit van 238 kilometer naar Johannesburg voor de terugvlucht.

17 Vertrek Johannesburg Vlucht

Nog een laatste gamedrive, nog een laatste ontbijt en dan volgt helaas de laatste rit in dit prachtige land. Maak er nog een mooie dag van. Het belangrijkste is dat je voor het donker weer op de luchthaven bent om de auto in te leveren.

Inclusief/exclusief:

Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement (incl. binnenlandse vluchten) en zijn exclusief vluchten en autohuur. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.465,-
advies op maat offerte

Beleef de highlights in vlot tempo

Safari's, topsteden & boordevol entertainment

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know