Spice up your trip!

Een rondreis door Zuid-Afrika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Bootcruise St. Lucia

Bootcruise St. Lucia
Ga op zoek naar krokodillen en nijlpaarden bij St. Lucia! Je stapt aan boord van een dubbeldekkerboot in het iSimangaliso Wetland Park. Al varend over de ‘wetlands’ moet je je ogen goed openhouden, want naast krokodillen en nijlpaarden maak je ook kans op het spotten van veel vogelsoorten zoals adelaars en gieren. Maak kennis met de prachtige natuurlandschappen en wilde dieren van St. Lucia!  
Indicatieprijs:    € 13,- p.p.
Duur:                Circa 2 uur

Soweto Tour en het Apartheid Museum
Soweto Tour en Apartheid museum Johannesburg
Geef je bezoek aan Johannesburg een extra dimensie met deze excursie. Een lokale gids neemt je mee voor een rondleiding door de beroemdste township van Zuid-Afrika. Je bezoekt onder andere het voormalige woonhuis van wereldleider Nelson Mandela en het bijbehorende musuem en de kleurrijke Orlando Towers. Daarnaast brengt de gids je tot diep in de sloppenwijken, waar je in een totaal andere wereld terecht komt. Na de lunch brengt de gids je naar het Apartheidmuseum. Je maakt hier als het ware een reis door de Zuid-Afrikaanse geschiedenis en dit zal gegarandeerd een grote indruk op je maken. 
Indicatieprijs:    € 66,- p.p.
Duur:                Circa 9 uur

Helikoptervlucht over Kaapstad
Helikoptervlucht Kaapstad
Beleef Kaapstad als nooit tevoren! Vanuit de lucht zijn de Kaapse bezienswaardigheden nóg specialer. Stap in de helikopter en vlieg een rondje om de wereldberoemde Tafelberg, over de haven en over de kustlijn met de vele schitterende stranden. Na een indrukwekkende vlucht proost je met een glas champagne op een onvergetelijke trip! 
Indicatieprijs:    € 92,- p.p.
Duur:                Circa 15 minuten

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Beleef de highlights in vlot tempo

Safari's, topsteden & boordevol entertainment

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know