Spice up your trip!

Een rondreis door Namibië en Zuid-Afrika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Sossusvlei & Deadvlei excursie
Sossusvlei en Deadvlei
In de vroege ochtend vertrek je voor deze halve dag excursie. In de Sossusvlei bekijk je de oranje zandduinen. Bekijk de oranje zandduinen van de Sossusvlei die schitterend afsteken bij de helderblauwe lucht. Bekijk bij de Deadvlei de uitgedroogde, zwarte bomen die je een mysterieuze sfeer geven aan het landschap. Een gids die deze excursie begeleid zal je meer vertellen over de natuurlijke bezienswaardigheden. 
Indicatieprijs:    € 70,- p.p.
Duur:                Circa 5,5 uur

Zeekajakken in Paternoster
Zeekajakken Paternoster
Lekker kajakken op zee vlak voor de kust van Paternoster. Vaar tussen de rotsformaties op zoek naar bijzondere vogels en pinguïns. Even lekker actief bezig zijn op het water terwijl je geniet van de natuur vanaf het zeeoppervlak. 
Indicatieprijs:    € 20,- p.p.
Duur:                Circa 1,5 uur
 

Robbeneiland
Robbeneiland
Een bezoek aan Kaapstad is niet compleet zonder Robbeneiland bezocht te hebben. Op dit gevangeniseiland vlak voor de kust heeft Nelson Mandela 18 jaar gevangen gezeten. Een ferryovertocht brengt je naar Robbeneiland waar je ook rondleiding krijgt van een ervaren. 
Indicatieprijs:    € 50,- p.p.
Duur:                Circa 3,5 uur  

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Van Namibische hotspots naar Kaapstad

Combineer Namibië met een stuk Zuid-Afrika

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know