Beleef Namibië & Zuid-Afrika

Beleef Zuid-Afrika & Namibië 

Beleef het allermooiste van Namibië en verleng deze rondreis met een stuk door het westelijke gedeelte van Zuid-Afrika dat je doet afdalen naar Kaapstad. Start jouw rondreis in de Namibische hoofdstad Windhoek en ga alle hoogtepunten in dit schitterende Afrikaanse land één voor één af. Bezoek onder andere Sesriem met de iconische oranje zandduinen van de Sossusvlei, ontdek bijzondere natuurwonderen in Damaraland, spot de 'Big Five' op safari in Etosha National Park. 

Via het Kgalagadi Transfrontier Park bereik je Zuid-Afrikaans grondgebied. De route vanaf dit natuurpark tot het indrukwekkende Kaapstad is eigenlijk een relatief onbekend stuk Zuid-Afrika, maar zeker niet minder mooi! Bekijk de Augrabies Falls (zesde grootste waterval ter wereld), de miljoenen bloeiende bloemen vlakbij Springbok, walvissen vlak voor de kust van Paternoster én uiteraard de hotspots van je eindbestemming Kaapstad. 

Als maatwerkspecialist passen wij rondreizen aan op basis van jouw wensen. Voor elk reisgezelschap en prijsniveau denken wij mee in de meest geschikte rondreis. Kies jij ervoor om in zo kort mogelijke tijd alle hoogtepunten mee te pikken of reis je liever in een rustiger tempo? Wil je verblijven in luxueuze lodges of geniet jij van kamperen in de natuur? Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale rondreis door Namibië en Zuid-Afrika! 

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Afrika-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg. 

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Van Namibische hotspots naar Kaapstad

Combineer Namibië met een stuk Zuid-Afrika

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know