Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Verken de kustlijn per kajak

Verken de kustlijn per kajak

Verken de kustlijn per kajak

Op 18 June 2019.

Kajakken is een van de beste en leukste manieren om de duizenden kilometers prachtige kustlijn en binnenwateren van Nieuw-Zeeland écht te verkennen.

Een (begeleide) kajaktocht door Nieuw-Zeeland kan je overal brengen; van het kristalheldere water in het Abel Tasman National Park tot aan de beschutte Marlborough Sounds. Of van de torenhoge grandeur van de fjorden tot aan ‘open watersafari’ bij de Bay of Islands. Zie dolfijnen van dichtbij of vaar in een Maori-waka.

Hier een aantal tips als jij graag vanaf het water de omgeving ontdekt:

De Whanganui-rivier is de langst bevaarbare waterweg in Nieuw Zeeland. Met je kajak passeer je een behoorlijk aantal stroomversnellingen, maar als beginner kan je ook hier veilig door de rivier varen.

Zoek je juist wat meer sensatie? Ga dan op Noordereiland het water op bij de Rangitaiki en Mohaka. Op Zuidereiland moet je dan de Clutha en Kawarau op.

Een rustige en bijzonder kajak ervaring vind je bij Lake Taupo. Al peddelend zie je Maori-rotstekeningen. Op de kratermeren van Rotorua krijg je zicht op de stomende geothermische activiteiten.

Volop mogelijkheden dus. Maak je reis onvergetelijk en spice up your trip!