Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Logeren bij een homestay

Logeren bij een homestay

Logeren bij een homestay

Op 18 June 2019.

Op veel Aziatische bestemmingen zie je tegenwoordig de mogelijkheid om tijdens je rondreis ook een paar nachten te logeren bij een homestay. Wat is dat eigenlijk? Wij leggen het je uit.

Een homestay betekent dat je bij lokale mensen thuis logeert. Zo krijg je een beter inzicht in het lokale en vaak traditionele leven op je vakantiebestemming. Je leert hoe het leven in een kampung of een traditioneel dorp is. De homestay’s die wij aanbieden zijn zorgvuldig geselecteerd door ons en onze lokale agenten.

Tijdens je verblijf wordt je bijvoorbeeld de mogelijkheid geboden te helpen met het bereiden van heten, fruit te oogsten of het vee te voeren op de boerderij. Of je brengt tijd door met de kinderen in het dorp nadat ze uit school komen of je drinkt thee met de ‘chief’ van het dorp. Ook ben je in de gelegenheid de omgeving te verkennen en in de avond wordt er vaak iets bijzonders georganiseerd zoals bijvoorbeeld een traditionele dans. Het opnemen van een homestay tijdens je rondreis maar je ervaring authentiek en je zal onvergetelijke herinneringen met je mee terug naar Nederland nemen.

Wij bieden op dit moment homestays aan in Maleisië, Vietnam en Thailand. Nog een mooie bonus, je steunt met je verblijf de lokale bevolking en je wordt vaak nergens anders zo gastvrij ontvangen als hier.

Zelf heb ik al in Maleisië en Vietnam bij een homestay gelogeerd, ik vertel je graag meer over mijn eigen ervaringen!