Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Top 4 excursies

Top 4 excursies

Top 4 excursies

Op 15 July 2019.

Ieder jaar worden de Traveler Choise Awards door Tripadvisor uitgegeven. Hierbij delen we een aantal favoriete activiteiten die je tijdens je rondreis kunt inplannen. Deze zijn dus door reizigers zelf als favoriet bestempeld.

Ziplinen in Whistler
Ervaar het opwindende gevoel van het ‘vliegen’ door de lucht met de adembenemende natuur van Whistler op de achtergrond. Er zijn verschillende ziplines uitgezet dus je kan verschillende routes maken. Zo biedt Superfly Ziplines een tour van 3 uur waar je 4 banen trotseert!

Boottocht bij de Niagara Falls
Bekijk de Niagara Falls van dichtbij tijdens een boottocht vanaf de Canadese kant van de Amerikaans-Canadese grens. Er zijn gedurende de dag verschillende tours, en fijn om te weten… een regenponcho is inclusief!

Stadswandeling door Quebec
Het historische centrum van Quebec City is het beste te voet te verkennen. En het leukst en vooral het meest leerzaam is het om dit samen met een gids te doen. Je leert zo meer over de moderne cultuur en de lange historie van de stad.

Fietstocht door Vancouver stad
Vanaf je fiets ontdek je een stad toch weer net op een andere manier. Fiets samen met een gids door Vancouver en maak kennis met onder andere de historische wijk West End en fiets door Stanley Park vanwaar je een geweldig uitzicht op de skyline van de stad hebt. Ook bezoek je o.a. Granville Island, Chinatown en Olympic Village.

Wil je graag meer tips over wat je allemaal kunt beleven tijdens jouw rondreis. Op deze website geven we bij iedere route een aantal tips onder de categorie ‘Spice Up Your Trip’. Vraag ons tijdens een persoonlijk gesprek ook gerust om tips voor leuke activiteiten.