Franschhoek Wine Tram

Franschhoek Wine Tram

Franschhoek Wine Tram

Op 18 June 2019.

De Hop-on-hop-off-tour van Franschhoek Wine Tram is een van de beste manieren om de ware essentie van de Franschhoek-vallei te ontdekken: pittoreske wijngaarden, adembenemende landschappen, warme gastvrijheid, wereldklasse keuken, heerlijke wijnen en een geschiedenis van 300 jaar.

Aan boord van de hop-on hop-off tour zal jeop een unieke en ontspannen manier kennismaken met de Franschhoek-vallei ervaren. De open tram stopt bij enkele van de oudste en meest vooraanstaande Zuid-Afrikaanse wijnboerderijen en wijn estates.

Er is een lus van haltes uitgezet waardoor je bij elke halte kunnen uitstappen en de aangeboden activiteiten kunt ervaren, zoals wijnproeven, een rondleiding door de kelder, lunch of gewoon een wandeling door de wijngaarden. Wanneer je klaar bent, stap je weer op de tram en rij je door naar de volgende halte.

De tour brengt je naar het hart van de Franschhoek-vallei en je wordt getrakteerd op een ongeëvenaard uitzicht op de vallei en de wijngaarden.

De Franschhoek Wine Tram biedt momenteel vier Franschhoek-combinatietrail- en trambusrondritten: Blue Line, Red Line, Yellow Line en Green Line. Elk bezoekt acht wijndomeinen en toont een ander deel van de Franschhoek-vallei. Een hop-on hop-off-tour met alleen de bus, de Purple Line, bezoekt zeven wijndomeinen in de grotere vallei van Franschhoek, ongeveer een half uur buiten het dorp.

Ik adviseer je graag verder om je dag in de wijnstreken rondom Kaapstap zo optimaal en zo leuk mogelijk te besteden.

(bron: I love Capetown)