Hoe actief wil jij het maken?

Hoe actief wil jij het maken?

Hoe actief wil jij het maken?

Op 26 February 2019.

Een gamedrive in één van Afrika’s wildparken is al een spektakel op zich. Zuid Afrika biedt je echter nog veel meer outdoor activiteiten! Hoe actief of sportief wil jij het maken tijdens je rondreis door dit land? De vijf misschien wel meest spectaculaire ‘thrills’ hebben we voor je op een rijtje gezet.

Tsitsikamma Canopy Tour
Deze parcours zie je op steeds meer plekken in de wereld maar dit park bevindt zich echt op een unieke locatie. Vanaf 30 meter hoogte verken je het park en zie je prachtige flora en fauna voorbij komen. Met een kabelbaan verplaats je jezelf steeds van vlonder naar vlonder.

Duiken bij KwaZulu-Natal
De kustlijn ter hoogte van de provincie KwaZulu-Natal biedt je prachtige duiklocaties. Of het nu oude scheepswrakken, mooie riffen of roggen en zelfs haaien zijn die je van dichtbij wilt zien. In dit gebied kom je de tandhaai, Zambezihaai, hamerhaai en tijgerhaai tegen. De laatste 2 zie je alleen wanneer je erg diep duikt, hier heb je de benodigde certificaten voor nodig.

Raften bij Orange River
Ontdek deze rivier die vanaf Drakensbergen naar de Atlantische Oceaan loopt. Tijdens een rafttour ontdek je de rivier en het Richerveld National Park.

Bungeejump vanaf de Bloukransbrug
Deze 216 meter hoge brug is één van de hoogte bungeejumplocaties ter wereld. Dus ga je voor een echte adrenalinekick, dan stop je tijdens het rijden van de Tuinroute op deze plek.

Sandboarden bij Jeffreys Bay
Je hebt een strand, je hebt duinen. Pak je Sandboard te voorschijn en zoef naar beneden. Snowboarders zijn meteen om, maar ook beginners zullen veel plezier hebben. Je kunt natuurlijk ook de duinen omhoog klimmen en op je binnen naar beneden…

(bron: South Africa Tourism)