Krugerpark

Krugerpark

Het bekendste wildpark in Afrika

Denk je aan een rondreis door Zuid-Afrika, dan denk je aan het Krugerpark. Het is het bekendste, omvangrijkste en meest bezochte wildpark van Zuid-Afrika. Het Krugerpark is 380 km lang, 60 km breed en heeft een oppervlakte van ca. 20.000 vierkante kilometer. In het park leeft een grote variatie aan dieren. Zo is de kans groot dat je hier de ‘Big Five’ tegenkomt; de leeuw, de buffel, de luipaard, de neushoorn en de olifant.

Naast de Big Five leven er ook nog veel andere diersoorten, zoals onder andere de giraffe, de zebra, de cheetah, de impala, het nijlpaard, bavianen, de hyena en verschillende vogelsoorten. In het Krugerpark leeft bovendien het grootste aantal Afrikaanse olifanten. Het park is geschikt om op eigen gelegenheid per auto op avontuur te gaan. Niettemin raden wij je aan om samen met een ervaren gids in een open safari voertuig op zoek te gaan naar de dieren. Zij hebben oog en oor voor alle geluiden, bewegingen en sporen van de dieren! Op deze manier ervaar je de safari veel intenser.

Wij geven je graag een advies over Game Reserves en Lodges waar je kunt overnachten. Vanuit hier ga je op avontuur en beleef je onvoorstelbare safari's en leer je het park kennen!

 • Thuishaven van duizenden dieren
 • Het hele jaar door een fijn klimaat

 

Tip!
Sabrina van den Hout

Wanneer je meerdere dagen het Krugerpark bezoekt, plan dan wat variatie in de tijdstippen van je safari's in. In de ochtend, overdag of bij zonsondergang, ieder moment zijn er weer andere dieren te spotten.

Carolien Goertzen
| Afrika Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Spannende safari's en bijzondere excursies

Genieten, ontdekken en beleven

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know