Zuid-Afrika met Kids

Kaapstad en omgeving

1 Aankomst Kaapstad Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Kaapstad. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 - 4 Kaapstad 0 km

Bij de start van deze rondreis heb je uitgebreid de tijd om te genieten van Kaapstad. Deze indrukwekkende stad ligt prachtig naast de Tafelberg en aan de kust. Bezoek hoogtepunten zoals de botanische tuinen van Kirstenbosch en Boulders Beach. Kaapstad kent ook aspecten om even stil bij te staan. Een excursie naar Robbeneiland, een bezoek aan de ‘townships’ en het Apartheids Museum zullen indruk op je maken.

5 Kaapstad - Hermanus 120 km

Je verlaat het prachtige Kaapstad voor de stad van de walvissen, Hermanus. Je kunt zowel vanaf het strand als vanaf een excursieboot de walvissen spotten.

6 Hermanus - Oudtshoorn 361 km

Oudtshoorn is dé struisvogelhoofdstad van de wereld! Bezoek een struisvogelboerderij om alles te weten te komen over deze beesten.

7 Oudtshoorn 0 km

Naast struisvogels zijn de Cango grotten ook zeker de moeite waard in Oudtshoorn. Maak een tour door één van de oudste grotten ter wereld.

8 Oudtshoorn - Sanbona Wildlife Reserve 207 km

Maak kindvriendelijke ‘game drives’ waarbij je prachtige wilde dieren spot. Bij terugkomst geniet je van alle luxe in de lodge.

9 - 10 Sanbona Wildlife Reserve 0 km

De omgeving van Sanbona nodigt je uit voor het maken een safari. Een ranger zal je wijzen op de verschillende dieren, de ‘Big Five’ is hier zelfs te bewonderen. Je raakt niet uitgekeken in dit wildreservaat. Het verblijf in de luxe lodge maakt je verblijf in dit park compleet.

11 Sanbona Wildlife Reserve - Franschhoek 208 km

Het achterland van Kaapstad is een lust voor elke wijnliefhebber. Wijngaarden en schattige wijnboerderijen wisselen elkaar af in dit prachtige gebied.

12 Vertrek Kaapstad Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven en levert je huurauto in. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:


Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement en zijn exclusief vluchten en autohuur. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.490,-
advies op maat offerte

Spannende safari's en bijzondere excursies

Genieten, ontdekken en beleven

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know