Spice up your trip!

Een rondreis door Zuid-Afrika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Zipline Canopy Tour Tsitsikamma
Zipline Tsitsikamma
Na een veiligheidsinstructie word je in een klimriem gehesen en kan het avontuur beginnen. Vlieg via kabelbanen van platform naar platform die op boomtoppen zijn bevestigd. De Canopy Tour is uitgetippeld in een ongerept bos bij het plaatsje Tsitsikamma. Onderweg zul je een versteld staan van de prachtige flora en fauna waar dit bos over beschikt. Zowel jong als oud vermaakt zich hier met een actief dagje uit!    
Indicatieprijs:    € 40,- p.p.
Duur:                Circa 3 uur

Dagtrip Sun City WaterWorld
Sun City Waterwold
Deze dagtrip brengt je vanuit Johannesburg naar Sun City, dé plek waar iedereen zich kan vermaken! Eigenlijk is Sun City één groot entertainmentcomplex van 20 vierkante kilometer volgebouwd met luxe hotels, restaurants, winkels, casino’s, disco’s, golfbanen en zwembaden. In Sun City geldt niks moet, alles mag. Het is een beetje het Las Vegas van Zuid-Afrika. De kids kunnen zich helemaal uitleven bij de Valley of Waves. Dit is een waterpark waar een gigantisch golfslagbad is gelegen en je kunt er van spectaculaire glijbanen afglijden. Daarnaast kun je jezelf hier aan alle luxe vergapen!
Indicatieprijs:    € 75,- p.p.
Duur:                Circa 1 dag

Wandeltocht naar de top van de Tafelberg in Kaapstad
Wandeltocht Tafelberg
Kaapstad ligt in de schaduw van dit bergmassief en de Tafelberg is dan ook een van de belangrijkste blikvangers van de stad. Per transferbus word je van jouw hotel naar de voet van de o-zo-bekende Tafelberg gebracht. Bij de voet van de Tafelberg ontmoet je een lokale gids. Samen met de gids ga je proberen om in twee uur naar de top van de Tafelberg te wandelen. Onderweg vertelt de gids je over de geschiedenis, geologie en de fauna van de Tafelberg. Eenmaal op de top besef je dat de hele klim niet voor niets is geweest. Vanaf het hooggelegen plateau heb je een magistraal uitzicht over de oceaan, het centrum van Kaapstad en zelfs Robbeneiland. Genietend van het uitzicht snap je dat de Tafelberg onlangs is verkozen tot één van de zeven nieuwe wereldwonderen.
Indicatieprijs:     € 84,- p.p.
Duur:                 Circa 4 uur
 

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Spannende safari's en bijzondere excursies

Genieten, ontdekken en beleven

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know