Spice up your trip!

Een rondreis door Zuid-Afrika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Helikoptervlucht over Kaapstad
Helikoptervlucht Kaapstad
Beleef Kaapstad als nooit tevoren! Vanuit de lucht zijn de Kaapse bezienswaardigheden nóg specialer. Stap in de helikopter en vlieg een rondje om de wereldberoemde Tafelberg, over de haven en over de kustlijn met de vele schitterende stranden. Na een indrukwekkende vlucht proost je met een glas champagne op een onvergetelijke trip! 
Indicatieprijs:    € 92,- p.p.
Duur:                Circa 15 minuten


Wijntour door Franschhoek
Wijntour Franschhoek
Laat je een volle dag onderdompelen in de wijncultuur die Franschhoek rijk is. ’s Werelds beste wijnen worden in deze groene vallei vol wijnvelden geproduceerd. Je stapt aan boord van de Franschhoek Wine Tram om dit schitteren gebied te verkennen. Je passeert felgroene wijngaarden en historische wijnboerderijen. Tijdens de tramrit kun je verschillende stops maken en later weer opstappen. Ideaal om Franschhoek te verkennen! Je bezoekt deze dag ook twee wijnboerderijen. Je krijgt er een rondleiding over de wijngaard waardoor je meer te weten komt over de geschiedenis van Franschhoek en het productieproces van de hedendaagse wijnen. Tot slot komt het leukste: je mag deelnemen aan een wijnproeverij! Je kunt hier een paar van ’s werelds beste wijnen proeven.
Indicatieprijs:    € 73,- p.p.
Duur:                Circa 8,5 uur

Luchtballonvaart over de Kaapse wijnvelden
Luchtballon Kaapse wijnvelden
In de vroege morgen reis je af naar een opstijgplaats voor een onvergetelijke luchtballonvaart over de Kaapse wijnvelden. Wanneer de zon langzaam opkomt zet de piloot de gasbranders aan, waarna de luchtballon langzaam zal opstijgen. Vanuit zo’n hoog perspectief heb je een fenomenaal uitzicht op de groene wijngaarden die oneindig lijken te zijn. Fotografeer de mooiste uitzichten en geniet bovenal van deze magische momenten. Deze activiteit is een once-in-a-lifetime ervaring die je niet wilt missen!
Indicatieprijs:    € 199,- p.p.
Duur:                Circa 3 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Logeer in bijzondere lodges & private game reserves

Maak je rondreis extra speciaal!

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know