Spice up your trip!

Een rondreis door Zuid-Afrika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Bungeejumpen in Tsitsikamma
Bungeejump Tsitsikamma
In Tsitsikamma kun je van de hoogste bungeejumplocatie ter wereld springen. Ja, je leest het goed, de hoogste! Met een sprong van de Bloukransbrug bungel je maar liefst 216 meter aan een koord naar beneden. Deze activiteit vereist stalen zenuwen, maar eenmaal gesprongen heb je de ultieme adrenalinestoot te pakken!
Indicatieprijs:    € 59,- p.p.
Duur:                Circa 5 minuten

Wine & Bike Tour Stellenbosch
Wijntour Stellenbosch
Fiets tussen de groene wijnvelden en geniet van de onophoudelijke uitzichten die adembenemend mooi zijn! Stellenbosch ligt als het ware in de achtertuin van Kaapstad en staat bekend om de wereldklasse wijncultuur. ’s Werelds beste wijnen worden hier produceert. De fietstocht wordt begeleid door een gids die je onder andere meer zal vertellen over de Kaap-Hollandse architectuur van wijnboerderijen en de geschiedenis van Stellenbosch. Bij twee wijnboerderijen maak je een tussenstop en hier krijg je een keldertour en wijnproeverij. Met deze activiteit ben je sportief bezig én het is een verademing voor je smaakpapillen!    
Indicatieprijs:    € 45,- p.p.
Duur:                Circa 5 uur

Kooiduiken met haaien in Gansbaai
Kooiduiken Gansbaai
Gansbaai behoort tot één van de beste locaties ter wereld voor kooiduiken met haaien. Je vindt hier een grote populatie witte haaien. Met deze excursie heb je de mogelijkheid om oog in oog te staan met deze angstaanjagende zeedieren. In een veilige kooi die van staal is gebouwd word je te water gelaten voor een persoonlijke ontmoeting met de haaien. De adrenaline giert door je lijf wanneer je een haai op je ziet afkomen en je de grote scherpe tanden ziet. Bezoekers die de voorkeur geven om vanaf de boot toe te kijken, zullen zeker niet veel van het avontuur missen. De haaien komen tot net onder het wateroppervlak, heel dicht bij de boot. 
Indicatieprijs:    € 103,- p.p.
Duur:                Circa 4 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Ontdek de Tuinroute en de wijnstreken

De hoogtepunten in het Zuiden

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know