Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Kaapstad en omgeving

De hoogtepunten van het zuiden

1 Aankomst Kaapstad Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Kaapstad. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 - 4 Kaapstad 0 km

Bij de start van deze rondreis heb je uitgebreid de tijd om te genieten van Kaapstad. Deze indrukwekkende stad ligt prachtig naast de Tafelberg en aan de kust. Bezoek hoogtepunten zoals de botanische tuinen van Kirstenbosch en Boulders Beach. Kaapstad kent ook aspecten om even stil bij te staan. Een excursie naar Robbeneiland en een bezoek aan de ‘townships’ zullen indruk op je maken.

5 Kaapstad - Stellenbosch/ Franschhoek 81 km

Het achterland van Kaapstad is een lust voor elke wijnliefhebber. Wijngaarden en schattige wijnboerderijen wisselen elkaar af in dit prachtige gebied.

6 Stellenbosch/ Franschhoek - Hermanus 89 km

Je verlaat het wijngebied voor de stad van de walvissen, Hermanus. Je kunt zowel vanaf het strand als vanaf een excursieboot de walvissen spotten.

7 Hermanus - Swellendam 141 km

Swellendam ligt aan de Tuinroute en is één van de oudste nederzettingen van Zuid-Afrika. Het dorp zal je verbazen door het Nederlandse karakter dat het uitstraalt.

8 Swellendam - Oudtshoorn 221 km

Oudtshoorn is dé struisvogelhoofdstad van de wereld! Bezoek een struisvogelboerderij om alles te weten te komen over deze beesten.

9 Oudtshoorn 0 km

Naast struisvogels zijn de Cango grotten ook zeker de moeite waard in Oudtshoorn. Maak een tour door één van de oudste grotten ter wereld.

10 Oudtshoorn - Tsitsikamma 212 km

Tsitsikamma, gelegen aan de Tuinroute, kent een indrukwekkende omgeving vol met natuurlijk schoon. Ziplinen door de natuur is hier razend populair.

11 Tsitsikamma 0 km

Breng zeker een bezoek aan Tsitsikamma NP. Wandelaars kunnen hier urenlange trails bewandelen en duikliefhebber genieten aan de kust van de onderwaterwereld.

12 Tsitsikamma - Addo Elephant NP 218 km

Het Addo Elephant NP is de ideale safaribestemming aan de tuinroute. In het park zijn, zoals de Engelse naam het al zegt, veel olifanten te vinden.

13 Addo Elephant NP 0 km

Ga met een ranger en jeep op pad om het park verder te verkennen, want er leven nog veel meer wilde dieren dan alleen de olifanten.

14 Vertrek Port Elizabeth Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven en levert je huurauto in. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:


Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement en zijn exclusief vluchten en autohuur. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 670,-
advies op maat offerte

Ontdek de Tuinroute en de wijnstreken

De hoogtepunten in het Zuiden

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know