Het beste van Namibië

Het beste van Namibië

Beleef Namibië op haar best! Deze rondreis brengt je langs de hoogtepunten van Namibië en laat je keer op keer verbazen door de prachtige natuurschoon die het land te bieden heeft. Beklim de oranje zandduinen voor adembenemende uitzichten over de Sossusvlei en ontdek de bijzondere natuurwonderen van Damaraland. Een safari door Etosha National Park, waar je de Big Five kan spotten, zal één van de hoogtepunten van jouw rondreis zijn.

Maak jouw rondreis door zuidelijk Afrika compleet met een reisverlenging naar de buurlanden Botswana en Zimbabwe. In Botswana heb je unieke mogelijkheid om al het ‘wildlife’ te aanschouwen in Chobe National Park. In Zimbabwe raak je onder de indruk van één van de zeven wereldwonderen: de Victoria Falls.  

Als maatwerkspecialist passen wij rondreizen aan op basis van jouw wensen. Voor elk reisgezelschap en prijsniveau denken wij mee in de meest geschikte rondreis. Kies jij ervoor om in zo kort mogelijke tijd alle hoogtepunten mee te pikken of reis je liever in een rustiger tempo? Wil je verblijven in luxueuze lodges of geniet jij van kamperen in de natuur? Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale rondreis door Namibië! 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie: 

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Namibië-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg. 

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!

Oranje zandduinen en spannende safari's

Wildlife & prachtige natuurlandschappen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know