Verleg je grenzen in Zuid-Afrika! Check deze adrenaline kicks:

Verleg je grenzen in Zuid-Afrika! Check deze adrenaline kicks:

Verleg je grenzen in Zuid-Afrika! Check deze adrenaline kicks:

Op 30 October 2017.

Zuid-Afrika, het land van bijzondere safari’s en culturele bezienswaardigheden in grote steden zoals Kaapstad. Maar Zuid-Afrika heeft meer! Avonturiers kunnen hier zeker hun adrenaline kwijt met de vele avontuurlijke activiteiten die in Zuid-Afrika te beleven zijn! Wij geven je graag suggesties voor avontuurlijke activiteiten in Zuid-Afrika!

Duiken met haaien en krokodillen

De beste plek om te gaan kooiduiken met haaien in Zuid-Afrika is Gansbaai, op twee uur rijden van Kaapstad. Heb je al wel eens met haaien gedoken of ben je op zoek naar nog meer spektakel? Dan is duiken met krokodillen iets voor jou! Dit kan je doen in Oudtshoorn bij de Cango Wildlife Ranch. Om de kooi heen worden stukken vlees gegooid waar de krokodillen natuurlijk op reageren. De ultieme adrenalinekick! Durf jij met een duikbril de kooi in te duiken en de haaien en krokodillen van dichtbij te aanschouwen?

Surfen
Zuid-Afrika beschikt over een ideaal surfklimaat. Langs de hele kustlijn tref je prachtige stranden aan met de perfecte omstandigheden om te surfen. Het bekendste surfparadijs is Durban. Beginnelingen kunnen het best leren surfen op de golven van Muizenberg en Milnerton, beiden in de buurt van Kaapstad. De echte surfhelden pakken de golven van Jeffrey’s Bay (omgeving Port Elizabeth) en Cave Rock (Durban).

Bungeejumping
Op zoek naar echt een hevige adrenalinestoot? Spring dan van één van de hoogste bruggen ter wereld af: de Bloukransbrug. Deze populaire bungeejumplocatie ligt in de omgeving van Tsitsikamma. Je kan ook bungeejumpen bij Mpumalanga, KwaZulu-Natal en Gauteng.

Paardrijden
Wil je eens een safari ondernemen vanuit een ander perspectief in plaats van jeep? Probeer een safari te paard! De beleving van een safari met een paard ligt veel hoger. Dit komt omdat je de dieren in de nationale parken van dichterbij kan benaderen wanneer je paardrijdt en je komt op plekken die per jeep niet te bereiken zijn. Spot jij de ‘Big Five’ te paard?

Paragliden
Heb jij altijd al het gevoel willen ervaren dat je in de lucht vliegt? Het staat op de ‘bucketlist’ van velen! De beste mogelijkheden tot paragliden vindt je in Hermanus en Kaapstad. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om vanaf de Tafelberg in Kaapstad te paragliden, hoe gaaf is dat!