De meest luxueuze trein ter wereld

De meest luxueuze trein ter wereld

De meest luxueuze trein ter wereld

Op 18 April 2019.

Stap aan boord bij Rovos Rail en reis in alle luxe door Zuid Afrika. Herleef de romantische sferen van een voorbije tijdperk en geniet van fine-dining op vijfsterren luxe niveau. De met houten panelen bedekte locomotieven zijn compleet gereviseerd en van alle gemakken voorzien.

Dit is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Maar heel eerlijk, ook een kostbare ervaring. Dus wat wij in de praktijk vaak doen is dat je een deel van route met deze trein aflegt. Eerst ontdek je het noorden van het land en vervolgens reis je in 3 dagen van Pretoria naar Kaapstad om daar je rondreis te vervolgen. Dit is een onvergetelijke ervaring en een prachtig alternatief voor het boeken van een binnenlandse vlucht. Een alternatief traject is dat van Pretoria naar Durban. Dan rij je daarna bijvoorbeeld met de auto verder de Tuinroute naar Kaapstad toe.

Twijfel je nog of je met Rovos Rails wilt reizen? Dit jaar vieren ze hun 30-jarig jubileum en daarom zijn er een aantal trajecten die je met 30% korting boekt. Wij helpen je natuurlijk graag met het samenstellen van je reis door Zuid-Afrika!