Luxe reis Namibië

Luxe reis Namibië

Luxe reis Namibië

Op 25 October 2019.

Een rondreis door Namibië is een unieke belevenis. Je reist van hoogtepunt naar hoogtepunt, want je wilt natuurlijk zo veel mogelijk van dit prachtige land zien. Desondanks kan tijdens zo’n rondreis ook veel energie van jezelf vergen. Dan is het erg fijn om in een hotel te verblijven dat aan jouw wensen voldoet. Een plek waar je jezelf even helemaal kunt terugtrekken en ontspannen. Speciaal daarvoor heb ik voor jou een aantal hotels geselecteerd waar comfort op plek één staat!       

Namibië beschikt over een aantal bijzondere en exclusieve logeeradressen. Onguma The Fort is zo’n exclusief hotel. Hier word je wakker met uitzicht op giraffen en zebra’s. Dit stijlvolle hotel, gebouwd in Marokkaanse stijl, ligt midden in het grootste wildpark van Namibië: Etosha National Park.

Wie in Namibië is wil natuurlijk ook de oranje zandheuvels bij de Sossusvlei zien. Als je jouw bezoek aan de Sossusvlei nét iets bijzonderder wilt maken dan overnacht je in het Le Mirage Desert Lodge. Met een overnachting in deze sfeervolle lodge ervaar je hoe het is om in alle luxe te overnachten in de Namibische woestijn.  

Voor iedere bestemming in Namibië kennen wij wel een bijzondere overnachtingsmogelijkheid om jouw rondreis extra uniek te maken. Wil je weten hoe wij jouw Namibië reis een stuk exclusiever kunnen maken? Kom dan eens langs in onze Beleefwinkel voor een afspraak met één van onze Afrika specialisten!