Braaien bij Mzoli’s

Braaien bij Mzoli’s

Braaien bij Mzoli’s

Op 28 August 2018.

Maak kennis met het populairste fenomeen onder de Zuid-Afrikaanse bevolking: braaien. Het is een traditie dat veel weg heeft van barbecueën. Vrijwel elke aangelegenheid grijpen de Zuid-Afrikanen aan om te braaien. Er is zelfs een nationale feestdag, bekend als de braaidag.

Bezoek je Zuid Afrika en wil je jezelf even echt een Zuid-Afrikaan voelen? Breng dan een bezoek aan het braairestaurant Mzoli’s in Kaapstad. Hier beleef je het echte township gevoel! Het is hier een drukte van jewelste met veel ‘locals’, typisch Zuid-Afrikaanse muziek klinkt door de speakers en de rook van de braai is van grote afstand te ruiken.

Hoe werkt het? In het restaurant staan slagers met de meest uiteenlopende soorten vlees. Je zegt tegen de slager welk vlees je wilt braaien en deze krijg je op een dienblad mee. Vervolgens loop je met het rauwe vlees naar de achterkant van het restaurant waar koks jouw gekozen vlees braaien. Wanneer het vlees helemaal gaar is loop je naar een gezellige zitplek waar je heerlijk gaat smullen van een worst of steak. Het is een mix van heerlijk eten en een unieke township sfeer die van dit restaurant een populaire spot maken!

Wil je meer ‘insider tips’ te weten komen en heb je plannen om een rondreis door Zuid-Afrika te maken? Onze Afrika specialisten inspireren je graag en stellen jouw rondreis geheel op maat voor je samen.