Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Zuid Afrika Deluxe

Rijd mee met de Blue Train - Rovos Rail

1 Aankomst Kaapstad Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Kaapstad. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 - 4 Kaapstad 0 km

Bij de start van deze rondreis heb je uitgebreid de tijd om te genieten van Kaapstad. Deze indrukwekkende stad ligt prachtig naast de Tafelberg en aan de kust. Bezoek hoogtepunten zoals de botanische tuinen van Kirstenbosch en Boulders Beach. Kaapstad kent ook aspecten om even stil bij te staan. Een excursie naar Robbeneiland en een bezoek aan de ‘townships’ zullen indruk op je maken.

5 Kaapstad - Franschhoek 61 km

Het achterland van Kaapstad is een lust voor elke wijnliefhebber. Wijngaarden en schattige wijnboerderijen wisselen elkaar af in dit prachtige gebied.

6 Franschhoek 60 km

Maak van dit bezoek gebruik om de lekkerste wijnen te proeven. Geen wijnliefhebber? Geen punt, want de landschappen zijn hier ronduit indrukwekkend om te bezichtigen!

7 Franschhoek - Blue Train of Rovos Rail (overnachting in de trein) km

Vandaag stap je op de trein van de Blue Train of de Rovos Rail. Aan boord van een luxe trein vertrek je richting Johannesburg/Pretoria.

8 Blue Train of Rovos Rail (overnachting in de trein) km

Een volle reisdag in één van deze twee treinen in zeker geen straf! Geniet van de luxe aan boord en de indrukwekkende landschappen die je passeert.

9 Blue Train of Rovos Rail - Pretoria 322 km

Een prachtige treinreis zit erop.

10 Pretoria - Madikwe Game Reserve 327 km

Madikwe Game Reserve is één van de grootste game reserves in Zuid-Afrika. Maak indrukwekkende safari’s en ga op zoek naar de ‘Big Five’.

11 Madikwe Game Reserve 0 km

Je overnacht in prachtige privé lodges. Na een safari is het tijd voor heerlijk ontspannen in alle luxe.

12 Vertrek Johannesburg Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven en levert je huurauto in. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

De indicatieprijs voor deze rondreis bedraagt: € 4.450,- per persoon. Genoemde prijs is geldig voor de treinreis en overnachtingen tijdens de hele reis in luxe hotels of lodges. De prijzen zijn exclusief intercontinentale vluchten en autohuur. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 4.985,-
advies op maat offerte

Logeer in bijzondere lodges & private game reserves

Maak je rondreis extra speciaal!

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know