Zuid Afrika Deluxe

Reis in alle luxe door Zuid-Afrika


Om je reis echt onvergetelijk te maken kan je tijdens je rondreis in de meest luxe en bijzondere lodges, private tented camps en unieke hotels logeren. Zuid-Afrika heeft een ruim aanbod aan onvertelijke plekjes die je echt dat 'once in a lifetime' gevoel geven... 

Je geeft je rondreis ook dat extra luxe gevoel door bijvoorbeeld een deel van je route per luxe trein af te leggen, door een bijzondere excursie in te plannen zoals een wijnproeverij en ballonvaart over de wijnvelden of een prive safari onder begeleiding van een ranger. Ook de culinaire liefhebber komt in dit land niet veel te kort. Wij geven je graag wat mooie restaurant-tips. Kortom, dompel je onder in luxe!

Luxe tijdens je reis:
- Bijzondere belevenissen
- Culinaire hoogstandjes met de beste wijnen
- Unieke lodges en private parks

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Afrika-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Logeer in bijzondere lodges & private game reserves

Maak je rondreis extra speciaal!

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know