Spice up your trip!

Een rondreis door Zuid-Afrika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Kooiduiken met haaien in Gansbaai
Kooiduiken Gansbaai
Gansbaai behoort tot één van de beste locaties ter wereld voor kooiduiken met haaien. Je vindt hier een grote populatie witte haaien. Met deze excursie heb je de mogelijkheid om oog in oog te staan met deze angstaanjagende zeedieren. In een veilige kooi die van staal is gebouwd word je te water gelaten voor een persoonlijke ontmoeting met de haaien. De adrenaline giert door je lijf wanneer je een haai op je ziet afkomen en je de grote scherpe tanden ziet. Bezoekers die de voorkeur geven om vanaf de boot toe te kijken, zullen zeker niet veel van het avontuur missen. De haaien komen tot net onder het wateroppervlak, heel dicht bij de boot. 
Indicatieprijs:    € 103,- p.p.
Duur:                Circa 4 uur

Walvissen spotten vanaf een boot in Hermanus
Hermanus
In de haven van Hermanus stap je aan boord van een excursieboot die speciaal gericht is op het spotten van walvissen. En dan ben je voor de kust van Hermanus aan het juiste adres. Hermanus is één van de beste plekken ter wereld voor het spotten van walvissen vanwege de grote populaties die hier leven. Ook maak je kans op het spotten van bultruggen, dolfijnen, zeehonden en zelfs pinguïns. De kapitein brengt je naar de beste plekken waar veel walvissen te zien zijn. Wanneer een walvis boven het wateroppervlak uitkomt wordt dit via de audio op de boot doorgegeven zodat je geen moment mist van dit spektakel. Op de heen- en terugweg zal de bemanning je meer leren over deze diersoorten en het ecosysteem, zo heeft dit uitje ook een educatief tintje!
Indicatieprijs:    € 48,- p.p.
Duur:                Circa 2 uur 

Bootcruise St. Lucia
Bootcruise St. Lucia
Ga op zoek naar krokodillen en nijlpaarden bij St. Lucia! Je stapt aan boord van een dubbeldekkerboot in het iSimangaliso Wetland Park. Al varend over de ‘wetlands’ moet je je ogen goed openhouden, want naast krokodillen en nijlpaarden maak je ook kans op het spotten van veel vogelsoorten zoals adelaars en gieren. Maak kennis met de prachtige natuurlandschappen en wilde dieren van St. Lucia!  
Indicatieprijs:    € 13,- p.p.
Duur:                Circa 2 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl


Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Ga op zoek naar de Big Five

Een fantastische route langs de mooiste natuurparken

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know