Zuid Afrika Wildlife

Wildlife Zuid-Afrika & Botswana

1 Aankomst Johannesburg Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Johannesburg. Als je in de middag aankomt dan haal je meteen de huurauto op en rijd je naar het hotel voor je eerste overnachting. Als je met KLM vliegt en in de avond aankomt dan regelen wij de transfer van de luchthaven naar je hotel en haal je de volgende ochtend je huurauto op.

2 Johannesburg - Pilanesberg NP 250 km

Vandaag begint het avontuur. Op ongeveer 3 uur rijden van Johannesburg vind je Pilanesberg NP. De eerste safari bestemming van deze reis. Pilanesberg is een malariavrij Big 5 natuurpark. Je gaat vandaag al meteen op safari. Een ervaren gids zal je op al het prachtige ‘wildlife” wijzen dat hier rondloopt.

3 Pilanesberg NP 0 km

Vandaag een volle dag om te genieten van de flora en fauna in dit park. Pilanesberg NP ligt in de krater van een oude vulkaan. Het is relatief klein qua omvang wat de kans vergroot om de Big 5 te spotten. In het midden van het park ligt een groot meer waar krokodillen en nijlpaarden graag vertoeven. Je kunt vandaag zelf met je huurauto het park verkennen maar je kunt ook met een georganiseerde safari op zoek naar wildlife.

4 Pilanesberg NP - Entabeni Game Reserve 307 km

Je vertrekt in noordoostelijke richting naar het volgende wildpark van deze reis, Entabeni Game Reserve. Entabeni is een 22.000 hectare privé wildreservaat. Vanuit 4 prachtige lodges worden safari’s gemaakt in een rustige, natuurlijke, bergachtige omgeving. Entabeni is een waar juweeltje met prachtige landschappen, ravijnen, canyons en watervallen, je kunt niet anders dan verliefd worden prachtige park.

5 Entabeni Game Reserve 0 km

Nog een hele dag om te genieten van de prachtige omgeving van Entabeni. Ga mee met een game drive of kies voor één van de andere activiteiten zoals boogschieten, wandelen of paardrijden.

6 Entabeni Game Reserve - Northern Tuli Game Reserve (Botswana) 221 km

We vervolgen onze reis naar een prachtig wildpark net over de grens met Botswana. Fantastische vergezichten van glooiende heuvels, rotsachtige bergen en zandsteenformaties, kenmerken dit gebied. Dit alles samen met een scala aan wilde dieren van gigantisch tot minuscuul zorgt voor een fantastische ervaring in Northern Tuli Game Reserve.

7 Northern Tuli Game Reserve (Botswana) 0 km

Je zult genieten van fantastische game drives en heerlijke maaltijden tijdens je verblijf hier. Maar er is ook tijd om even te relaxen bij het zwembad en te genieten van de rust en de natuur. Kortom een geweldige plek.

8 Northern Tuli Game Reserve (Botswana) - Pietersburg 216 km

Vandaag keer je weer terug naar Zuid Afrika. Nog een laatste stop in Pietersburg ook wel bekend als Polokwane voordat je morgen weer naar huis vliegt. Misschien nog wat wild kijken in het Pietersburg Nature Reserve of een bezoek brengen aan het openluchtmuseum? Deze dag is verder zelf in te vullen.

9 Vertrek Johannesburg Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven en levert je huurauto in. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Ga op zoek naar de Big Five

Een fantastische route langs de mooiste natuurparken

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know