Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Zuid Afrika Wildlife

Wildlife Zuid-Afrika & Botswana

1 Aankomst Johannesburg Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Johannesburg. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Johannesburg - Pilanesberg NP 250 km

Je begint de rondreis met een game drive door Pilanusberg NP. Een ervaren gids zal je op al het prachtige ‘wildlife’ wijzen dat hier rondloopt.

3 Pilanesberg NP 0 km

Je hebt een extra dag om te genieten van de flora en fauna in dit park.

4 Pilanesberg NP - Entabeni Game Reserve 307 km

Je rijdt noordwaarts richting het Entabeni Game Reserve, een prachtig berglandschap. Tussen de ruige rotsformaties van deze omgeving bevinden zich de meest geweldige dieren.

5 Entabeni Game Reserve 0 km

Ga op pad met een ranger om al het ‘wildlife’ te spotten.

6 Entabeni Game Reserve - Northern Tuli Game Reserve (Botswana) 221 km

Vandaag ga je de grens over bij Botswana, naar het Nothern Tuli Game Reserve. Dit Game Reserve kent een bijzonder landschap met onder andere de unieke baobab bomen.

7 Northern Tuli Game Reserve (Botswana) 0 km

Het Northern Tuli Game Reserve is ideaal voor het spotten van vogels en andere beesten. Ontdek ze onder begeleiding van een gids.

8 Northern Tuli Game Reserve (Botswana) - Pietersburg 216 km

Vandaag keer je weer terug naar Zuid-Afrika. Pietersburg, ook wel bekend als Polokwane, is de laatste stop van de rondreis.

9 Vertrek Johannesburg Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven en levert je huurauto in. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

De indicatieprijs voor deze rondreis bedraagt: € 1.525,- per persoon. Genoemde prijs is geldig voor overnachtingen tijdens de hele reis in hotels of lodges van bovengemiddelde kwaliteit én met een goede ligging t.o.v. de belangrijkste bezienswaardigheden. De prijzen zijn exclusief intercontinentale vluchten en autohuur. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.825,-
advies op maat offerte

Ga op zoek naar de Big Five

Een fantastische route langs de mooiste natuurparken

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know