Zuid Afrika Wildlife

Bezoek de beste wildparken van Zuid-Afrika


Zowel in het noorden als in het zuiden van Zuid-Afrika kan je de dieren centraal zetten tijdens je rondreis door dit prachtige land. Ga op zoek naar de Big Five en maak tal van safari's in de mooiste wildparken van dit land. 

In het zuiden spot je walvissen bij Hermanus, bezoek je het Addo Elephant Park en verbijf je bijvoorbeeld in het Sanbona Wildlife Resort.

In het noorden zijn de mooiste parken in je route opgenomen. Het Krugerpark mag natuurlijk niet ontbreken. Maak een uitstapje naar Botswana en breng een bezoek aan het Nothern Tuli Park. Blijf je liever in het land? Dan bezoek je de Wetlands bij St. Lucia en maak je een safari in het Hluhluwe Park.
Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Afrika-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Ga op zoek naar de Big Five

Een fantastische route langs de mooiste natuurparken

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know