Ontdek de Fish River Canyon in Namibië!

Ontdek de Fish River Canyon in Namibië!

Ontdek de Fish River Canyon in Namibië!

Op 02 April 2020.

Ben je een wandelliefhebber? Dan mag een bezoek aan de Fish River Canyon zeker niet ontbreken in je Namibië rondreis.

De Fish River Canyon is na de Grand Canyon in Amerika, de langste kloof ter wereld. Hij is 160 kilometer lang, tot 27 km breed en op sommige plaatsen tot 550 meter diep. De Canyon loopt van het plaatsje Seeheim tot Ai- Ais en is gelegen aan de benedenloop van de Visrivier. Heel bijzonder is het oranjekleurige water wat zorgt voor prachtige plaatjes.

Het 90 km lange wandelpad door de kloof is één van de populairste wandelroutes in Zuidelijk Afrika. Wandelaars vanuit de hele wereld dalen graag af in de Fish River Canyon voor een prachtige wandeling. Het is een behoorlijk pittige wandeling omdat je door de kloof loopt en daarnaast vergen ook de hoge temperaturen de nodige energie. In vijf dagen loop je door de ruige, spectaculaire en snikhete canyon. Een goede conditie is wel vereist.

Boek je bij Beleef Reizen een reis naar Namibie dan kunnen we vooraf een wandelexcursie voor een hele of halve dag reserveren onder leiding van een gids door de Fish River Canyon. Voor de echte wandelfanaten bieden we van april tot september ook 4 daagse canyon wandeltochten aan. Vertrek is vanaf de Fish River Lodge. Onder leiding van ervaren gidsen wandelt u door de Fish River Canyon en geniet u van de prachtige flora en fauna. U verblijft tijdens de wandeltocht 2 nachten in een tentenkamp IN de canyon. De prive kok verzorgt elke avond en ochtend in het kamp lekkere maaltijden en drankjes.  Afgezien van de afdaling in de kloof op de eerste dag is de wandeling relatief eenvoudig. Een goede gezondheid en een redelijke conditie zijn wel vereist.

Wil jij de Fish River Canyon met eigen ogen bekijken? Ik stel graag een rondreis door Namibië voor je samen, helemaal op maat voor jou! Bekjk onze voorbeeldreizen voor de nodige reisinspiratie.