Spice up your trip!

Een rondreis door Zuid-Afrika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Bungeejumpen in Tsitsikamma

Bungeejump Tsitsikamma
In Tsitsikamma kun je van de hoogste bungeejumplocatie ter wereld springen. Ja, je leest het goed, de hoogste! Met een sprong van de Bloukransbrug bungel je maar liefst 216 meter aan een koord naar beneden. Deze activiteit vereist stalen zenuwen, maar eenmaal gesprongen heb je de ultieme adrenalinestoot te pakken!
Indicatieprijs:    € 59,- p.p.
Duur:                Circa 5 minuten

Wandelen met een gids bij de Drakensbergen
Wandelen DrakensbergenDe bergketen Drakensbergen is ontzettend groot. Deze wandeling gaat door het Royal Natal National Park dat in de Drakensbergen is gelegen. Je ontmoet je gids die je vandaag wegwijs zal maken door de schitterende berglandschappen. Op het programma staat de 8 kilometer lange Amphitheatre Cliff Hike. Deze wandelroute brengt je naar een natuurlijk amfitheater waar bergtoppen tot ver in de hoogte reiken. Via allerlei ravijnen en kettingladders voltooi je de wandelroute. Onderweg kom je langs de hoogste waterval van Zuid-Afrika: de Tugela watervallen. 
Indicatieprijs:    € 35,- p.p.
Duur:                Flexibel

Wine & Bike Tour Stellenbosch
Wijntour StellenboschFiets tussen de groene wijnvelden en geniet van de onophoudelijke uitzichten die adembenemend mooi zijn! Stellenbosch ligt als het ware in de achtertuin van Kaapstad en staat bekend om de wereldklasse wijncultuur. ’s Werelds beste wijnen worden hier produceert. De fietstocht wordt begeleid door een gids die je onder andere meer zal vertellen over de Kaap-Hollandse architectuur van wijnboerderijen en de geschiedenis van Stellenbosch. Bij twee wijnboerderijen maak je een tussenstop en hier krijg je een keldertour en wijnproeverij. Met deze activiteit ben je sportief bezig én het is een verademing voor je smaakpapillen!   

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Safari's, wijngebieden, culturele dorpen & rotsformaties

Bezoek ook het magische koninkrijk Lesotho

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know