Spice up your trip!

Een rondreis door Zuid-Afrika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Wandelen met een gids bij de Drakensbergen
Wandelen Drakensbergen
De bergketen Drakensbergen is ontzettend groot. Deze wandeling gaat door het Royal Natal National Park dat in de Drakensbergen is gelegen. Je ontmoet je gids die je vandaag wegwijs zal maken door de schitterende berglandschappen. Op het programma staat de 8 kilometer lange Amphitheatre Cliff Hike. Deze wandelroute brengt je naar een natuurlijk amfitheater waar bergtoppen tot ver in de hoogte reiken. Via allerlei ravijnen en kettingladders voltooi je de wandelroute. Onderweg kom je langs de hoogste waterval van Zuid-Afrika: de Tugela watervallen. 
Indicatieprijs:    € 35,- p.p.
Duur:                Flexibel

Bootcruise St. Lucia
Bootcruise St. Lucia
Ga op zoek naar krokodillen en nijlpaarden bij St. Lucia! Je stapt aan boord van een dubbeldekkerboot in het iSimangaliso Wetland Park. Al varend over de ‘wetlands’ moet je je ogen goed openhouden, want naast krokodillen en nijlpaarden maak je ook kans op het spotten van veel vogelsoorten zoals adelaars en gieren. Maak kennis met de prachtige natuurlandschappen en wilde dieren van St. Lucia!  
Indicatieprijs:    € 13,- p.p.
Duur:                Circa 2 uur
 

Dagtour in Swaziland
Dagtour Swaziland
Met deze excursie beleef je de mooie natuur én cultuur die Swaziland jou te bieden. Een vriendelijke gids gaat de hele dag met jou op pad om je het mooiste van dit kleine koninkrijkje te laten zien. Je begint de dag met een bezoek aan een traditioneel dorp. Hier staat een typisch Swazi-ontbijt voor je klaar. De gids en lokale inwoners proberen je wat huis-tuin-en-keuken woorden uit de Swazi-taal te leren en laten je het dagelijkse leven in een Swazi-dorp zien. Zo mag je bijvoorbeeld een kijkje nemen in een authentiek bijenkorfhuisje waar de ‘locals’ wonen. ’s Middags neemt de gids je mee naar een lokale markt waar allerlei typische Swazi-handvaardigheidwerken worden verkocht. Dit is het moment om jouw souvenir in te slaan! Tevens geniet je hier van een Swazi-lunch. Daaropvolgend breng je een bezoek aan een schooltje om te zien hoe in Swaziland wordt lesgegeven.    
Indicatieprijs:    € 98,- p.p.
Duur:                Circa 9 uur


Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Panoramaroute en Krugerpark

De hoogtepunten van het Noorden

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know