Zuid-Afrika met Kids

De hoogtepunten van het zuiden

1 Aankomst Kaapstad Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Kaapstad. Als je in de middag aankomt haal je meteen de auto op en rijd je naar het hotel voor je eerste overnachting. Als je met KLM vliegt en in de avond aankomt dan regelen wij de transfer van de luchthaven naar je hotel en haal je de volgende ochtend je huurauto op.

2 - 4 Kaapstad 0 km

Bij de start van deze rondreis heb je uitgebreid de tijd om te genieten van Kaapstad. Deze indrukwekkende stad kent vele hoogtepunten. Wat dacht je van een bezoek aan de Tafelberg, een excursie naar Robbeneiland en vergeet ook het gezellige havendistrict van V&A Waterfront niet. Daarnaast is het de moeite waard om een dag te reserveren voor het bezoek aan het Kaaps Schiereiland. Met een huurauto ontdek je vele mooie plekjes, zoals de pinguïns bij Boulders Beach, Kaap de Goede hoop en de mooie kustroute Chapman’s Peak drive.

5 Kaapstad - Hermanus 120 km

Je verlaat het prachtige Kaapstad voor de stad van de walvissen, Hermanus. Een van de beste plekken ter wereld om walvissen te spotten. Je kunt vanaf het strand de dieren al spotten, maar wil je de walvissen van nog dichterbij bekijken kun je aan boord gaan van een excursieboot.

6 Hermanus - Oudtshoorn 361 km

Via de prachtige tuinroute bereik je Oudtshoorn, dé struisvogelhoofdstad van de wereld! Bezoek een struisvogelboerderij om alles te weten te komen over deze beesten.

7 Oudtshoorn 0 km

Naast struisvogels zijn de Cango grotten ook zeker de moeite waard in Oudtshoorn. Maak een tour door één van de oudste grotten ter wereld. Of maak een tochtje over de Swartbergpass. Deze rit is 27 kilometer lang en behoort tot één van de mooiste bergwegen van de hele wereld.

8 Oudtshoorn - Sanbona Wildlife Reserve 207 km

Vandaag reis je naar Sanbona Wildlife reserve waar je kennis maakt met het wildlife van Zuid Afrika. Sanbona biedt speciale kinderactiviteiten zodat kinderen hier de tijd van hun leven hebben. Wat dacht je van een Kids on Safari pakket met spannende activiteiten en het speciale Sanbona activiteitenboek zodat je van alles te weten komt over de dieren.

9 - 10 Sanbona Wildlife Reserve 0 km

Je geniet hier van fantastische safari’s. De ranger zal je tijdens de game drives en game walks wijzen op de verschillende dieren en hun leefomgeving. Je raakt niet uitgekeken in dit wildreservaat. Ondertussen geniet je van alle luxe in de Gondwana Family Lodge en geniet je van heerlijke maaltijden.

11 Sanbona Wildlife Reserve - Franschhoek 208 km

Het achterland van Kaapstad is een lust voor elke wijnliefhebber. Gebruik dit bezoek om de lekkerste wijnen te proeven. Geen wijnliefhebber? Geen punt, want de landschappen zijn hier ronduit indrukwekkend om te bezichtigen! Leuk om dit met een huurfiets te doen! Bovendien zijn de plaatsjes Stellenbosch en Franschhoek zeker een bezoek waard. Een bezoek aan Stellenbosch is niet compleet als je Oom Samie Se Winkel niet bezocht hebt en in Franschhoek kun je heerlijk genieten van een chocolade proeverij bij Huguenot Fine Chocolates.

12 Vertrek Kaapstad Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven en levert je huurauto in. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Spannende safari's en bijzondere excursies

Genieten, ontdekken en beleven

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know