Zuid-Afrika & Lesotho

Zuid-Afrika & Lesotho


Combineer een schitterende rondreis door Zuid-Afrika met een bezoek aan het hooggelegen koninkrijk Lesotho. Je rondreis start met enkele dagen in Kaapstad. Vink hier de meeste highlights af, zoals de Tafelberg, Robbeneiland, Kaap de Goede Hoop en Boulders Beach. Via het wijngebied Stellenbosch en de struisvogelhoofdstad Oudtshoorn kun je een deel van de Tuinroute rijden richting Tsitsikamma National Park. Hier kun je al wandelend genieten van de indrukwekkende natuur of de avonturier uithangen door te abseilen, te hiken over diverse trails, te raften en nog veel meer!

Via Graaff Reinet en Gariep Dam bereik je Maseru, de hoofdstad van het koninkrijk Lesotho. Besteed je dagen in Lesotho op jouw eigen manier! Bezoek Thaba Bosiu Cultural Village om kennis te maken met de lokale cultuur of leg je liever de nadruk op de natuur van Lesotho? Dan zijn de Semonkong Falls en de Maletsunyane Falls een aanrader! Nadat je hebt genoten van Lesotho vertrek je naar het noordoosten van Zuid-Afrika waar je prachtige safari's kunt maken in een Private Game Reserve, waarbij je bijvoorbeeld overnacht in Karongwe River Lodge

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Afrika-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Safari's, wijngebieden, culturele dorpen & rotsformaties

Bezoek ook het magische koninkrijk Lesotho

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know