Johannesburg en omgeving

De hoogtepunten van het noorden

1 Aankomst Johannesburg Vlucht

Je komt aan op de luchthaven van Johannesburg. Afhankelijk van de aankomsttijd haal je meteen je huurauto op of ga je met een transfer naar het hotel voor je eerste overnachting en haal je de huurauto de volgende ochtend op.

2 Johannesburg - Hazyview 402 km

Vandaag begin je aan je rondreis door Zuid Afrika. De eerste rit brengt je naar Hazyview, gelegen aan de rand van het bekende Kruger Park. Vanuit Hazyview kun je prachtige excursies maken of op safari gaan.

3 Hazyview 0 km

De hele dag de tijd om de prachtige panorama route te rijden. Bij de Blyde River Canyon kom je terecht in een omgeving die je aan de Grand Canyon in Amerika zal doen denken. Bezoek de prachtige natuurverschijnselen bij Bourkes Luck Potholes, de Drie Rondavels en Gods Window.

4 Hazyview - Krugerpark 16 km

Voor velen het hoogtepunt van de rondreis, het Kruger Park. Ga zelf op avontuur met je huurauto of laat je rijden door een chauffeur die tevens je gids is en je van alles kan vertellen. Spot jij de “Big Five?, In het Kruger Park maak je een grote kans om ze allemaal tegen te komen.

5 Krugerpark 0 km

Nog een volle dag om op safari te gaan in het Krugerpark of breng een bezoek aan het olifanten opvang reservaat van Elephant Whispers. Wil je meer te weten komen over de lokale tradities en gewoontes breng dan een bezoek aan Shangana Cultural Village.

6 Krugerpark - eSwatini 174 km

Je passeert de grens met eSwatini (het vroegere Swaziland). Dompel je onder in de cultuur en de bevolking van Swaziland. Breng een bezoek aan een cultural village of bezoek een van de kleurrijke Zulu-markten.

7 eSwatini - Hluhluwe NP 239 km

Vandaag ga je op weg naar het zusje van het Kruger Park. Het Hluhluwe NP doet zeker niet onder voor het Kruger Park qua natuurpracht. In dit heuvelachtige park met prachtige begroeiing vind je niet alleen de Big Five, maar ook andere wilde dieren zoals krokodillen, nijlpaarden en giraffen. Hluhluwe staat met name bekend om zijn grote populatie zwarte en witte neushoorns.

8 Hluhluwe NP 0 km

Een hele dag om dieren te spotten. Je kunt natuurlijk zelf door het Hluhluwe Park rijden op zoek naar de Big Five, maar wat dacht je van een safari onder leiding van een gids die je van alles kan vertellen over de dieren en hun leefomgeving?

9 Hluhluwe NP - St. Lucia 52 km

Je rijdt naar het dorpje St. Lucia wat de uitvalsbasis is voor je bezoek aan het Isimangaliso Wetland Park, hier ga je op zoek naar nijlpaarden en krokodillen.

10 St. Lucia 0 km

Tijdens je verblijf in St Lucia moet je zeker een boottocht maken waar je naast nijlpaarden en krokodillen ook veel bijzondere vogels kunt spotten.

11 Vertrek Durban Vlucht

Nog een laatste rit van ongeveer 3 uur naar de luchthaven van Durban. Hier lever je de huurauto in en zit je rondreis er weer op. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt.

Inclusief/exclusief:

Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Panoramaroute en Krugerpark

De hoogtepunten van het Noorden

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know