Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Johannesburg en omgeving

De hoogtepunten van het noorden

1 Aankomst Johannesburg Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Johannesburg. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Johannesburg - Krugerpark 460 km

Voor velen het hoogtepunt van de rondreis, het Kruger Park. Ga met een ranger het park in en ontdek het beroemdste wildpark ter wereld.

3 Krugerpark 0 km

Spot jij de ‘Big Five’ tijdens de safari? In het Kruger Park maak je de grootste kans om ze alle vijf te spotten!

4 Krugerpark - Hazyview 100 km

Aan de rand van het Kruger Park ligt Hazyview. Vanuit Hazyview kun je prachtige excursies maken naar bijvoorbeeld de Blyde River Canyon.

5 Hazyview 0 km

Bij de Blyde River Canyon kom je terecht in een omgeving die je aan de Grand Canyon in Amerika zal doen denken. Bezoek hoogtepunten zoals God’s Window en de Drie Rondavels.

6 Hazyview - Swaziland 300 km

Na het paseren van de grens met Swaziland is het tijd om je onder te dompelen in de cultuur van de bevolking van Swaziland. Deze bevolking laat er bijzondere tradities op na.

7 Swaziland - Hluhluwe NP 239 km

Vandaag ga je op weg naar het zusje van het Kruger Park. Het Hluhluwe NP doet zeker niet onder voor het Kruger Park qua natuurpracht.

8 Hluhluwe NP 0 km

Met een safari door het park maak je kans op het spotten van de ‘Big Five’. Vooral de populaties van de neushoorn is hier erg bijzonder.

9 Hluhluwe NP - St. Lucia 52 km

Je rijdt naar het dorpje St. Lucia wat de uitvalsbasis is voor je bezoek aan het iSimangaliso Wetland Park is.

10 St. Lucia 0 km

In het natuurgebied naast dit dorp kun je een boottocht maken waarbij je nijlpaarden, krokodillen en bijzondere vogels kunt spotten.

11 Vertrek Durban Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven en levert je huurauto in. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:


Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement en zijn exclusief vluchten en autohuur. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 470,-
advies op maat offerte

Panoramaroute en Krugerpark

De hoogtepunten van het Noorden

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know