Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 28 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Lastig kiezen....

Lastig kiezen....

Lastig kiezen....

Tijdens je cruise door de Caribbean ontdek je iedere dag weer een nieuwe paradijs. De meest prachtige stranden komen voorbij in o.a. Barbados, St. Lucia, St. Maarten, Haïti en Aruba. 

Er zijn aan land allerlei excursies te boeken zoals een jeeptour over de eilanden, een ziel- en snorkel tour of historische bezoeken aan musea. Maar iedere dag op het strand genieten van de azuurblauwe zee en je voeten in het strand, dat is uiteraard ook een heerlijke besteding van je dag!

Nice 2 know