Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 19 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

De Pupu Springs

De Pupu Springs

De Pupu Springs

Bij Waikoropupu, beter bekend als de Pupu Springs, is een prachtig stuk natuur met de grootste zoetwaterbronnen van Nieuw Zeeland. Deze ‘springs’ bevatten één van de helderste wateren ooit gemeten ter wereld!

Een wandeling van 10 minuten door een stuk ongerepte Nieuw Zeelandse natuur brengt je naar de bron. Eenmaal aangekomen bij de bron zal je verstelt staan hoe ongelofelijk helder dit water is! Deze rustige, maar vooral schone plek is heilig voor de Maori’s.

De Pupu watervallen zijn te vinden in het noorden van het Zuidereiland, vlakbij het Abel Tasman National Park. Een ‘must see’ voor het Zuidereiland als je het ons vraagt! 

Nice 2 know