Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 28 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

China Southern Airlines

China Southern Airlines

China Southern Airlines

Via het ultra-moderne Guangzhou Baiyun International Airport, verbindt China Southern Airlines Europa met Nieuw Zeeland. Deze route via Zuid-China staat ook wel bekend als de ‘Canton route’. Voor passagiers vanuit Amsterdam naar Oceanië is China Southern de perfecte match en stapt men met het grootste gemak over in Guangzhou.

Dagelijks vertrekken er twee vluchten vanaf Guangzhou naar Auckland en één naar Christchurch. China Southern Airlines biedt de mogelijkheid vluchten naar deze steden te combineren wat je zowel kosten bespaart, als tijdwinst oplevert tijdens je reis terug naar Amsterdam.

China Southern Airlines is de grootste vliegtuigmaatschappij van Azië en vierde wereldwijd. In 2016 heeft deze 4-sterren carrier meer dan 115 miljoen passagiers vervoerd. Met de moderne vloot van ruim 700 toestellen, waaronder de Airbus 380, Boeing 787 Dreamliner en Boeing 777, biedt China Southern 2600 dagelijkse vluchten aan naar 200 bestemmingen in meer dan 40 landen en regio’s wereldwijd.

Vraag je Beleef Nieuw Zeeland reisspeialist naar de mogelijkheden van China Southern Airlines.

Nice 2 know