Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 28 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Canada viert feest!

Canada viert feest!

Canada viert feest!

Van Banff, Jasper, Wells Gray tot aan de Pacific Rim, tientallen parken verspreid over het land zijn in 2017 gratis toegankelijk vanwege het 150-jarige bestaan van Canada. Normaal betaal je bijna 70 dollar voor een jaarpas. Leuk meegenomen als je in 2017 van plan bent om Canada te gaan bezoeken!

Je krijgt toegang tot alle 46 prachtige nationale parken met de helderblauwe meren, ruige bergen en karakteristieke rivieren. Dit is de perfecte reden om in 2017 de prachtige natuur van Canada te gaan ontdekken!

Normaal gesproken betaalt u bijna 70 dollar per persoon voor een jaarpas. 

Nice 2 know