Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om een afspraak te maken met één van onze reisspecialisten in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Top 5 excursies in West Canada

Top 5 excursies in West Canada

Top 5 excursies in West Canada

Op 26 October 2018.

Het westen van Canada zit boordevol prachtige natuur. Tijdens een rondreis kom je langs prachtige natuurgebieden en je kijkt je ogen uit. Door het plannen van een aantal excursie zie vaak nog net iets meer van deze hotspots. Daarom sommen wij de 5 leukste excursies van West Canada voor je op. Mijn persoonlijke favoriet was het walvisspotten in Tofino, echt een onvergetelijke ervaring!

1.Raften in Jasper National Park
Op de rivier de Athabasca met prachtig uitzicht op de bergen ga je met een gelicenteerde gids het water op. Met diverse stroomversnellingen is dit een ca. 2 uur durende spektakel voor iedereen!

2. Ziplinen in Whistler
Op tientallen meters boven de grond bungel je aan een koord en zweef van boomtop naar boomtop. Je vliegt als een vogel over valleien met bossen en beekjes. Voor sportievelingen is een bezoek aan Zipline Adventure in Whistler een droom die uitkomt!

3. Met een sneeuwbus over de Columbia Icefield
Aan de wereldberoemde autoroute Icefield Parkway kun je deelnemen aan een excursie die je nog lang bij zal blijven! Neem plaats in een grote sneeuwbus die op het punt staat om de ijsvlaktes van de Columbia Icefield te trotseren. Deze rit brengt je naar de mooiste sneeuwlandschappen en gigantische gletsjers.

4. Whale Whatching in Tofino
Het plaatsje Tofino op Vancouver Island is misschien wel de beste plek ter wereld om walvissen te spotten. Om deze prachtige zeedieren van dichtbij te spotten kun je mee met een boottocht. De schipper weet de beste wateren waar deze walvissen leven. Wanneer een walvis boven het wateroppervlak uitkomt beleef je een magisch moment!

5. Grizzly expeditie in Campbell River
Trek samen met een gids de ongerepte wildernis van Campbell River in om grizzly beren te spotten. Een boottocht brengt je naar de natuurlijke leefomgeving van de grizzly beren. Vervolgens ga je op expeditie en zie je hoe deze beren zalmen uit de rivieren vangen en verslinden.

Kunnen wij jou helpen met het vastleggen van bijzondere excursies? Of wil je een rondreis op maat laten samenstellen? Ik heb zelf afgelopen maand door het westen van Canada gereist dus ik geef je graag uit eigen ervaring een goed reisadvies!