Zuid-Afrika met Kids

Reis door Zuid-Afrika samen met je kinderen


Zuid-Afrika is een heel toegankelijk land om ook samen met je kinderen te bezoeken, ongeacht de leeftijd. De safari's zijn voor de kinderen net een grote dierentuin. We houden rekening met het reistempo en de route, en vermijden eventuele malariagebieden. Daarnaast zijn er op verschillende plaatsen hele leuke en bijzondere excursies in te plannen.

De keuze van je hotels en lodges maken voor de beleving van je kids vaak al het verschil in de reis. Er zijn verschillende keuzes te maken en veel lodges beschikken over speciale familiesuites en organiseren speciale kinderprogramma's zoals een ontdekkingstocht samen met een Ranger. Door je route zorgvuldig samen te stellen zal iedereen, jong en oud, genieten van een rondreis door Zuid-Afrika.

Belevenissen voor de kids:
- Two Oceans Aquarium in Kaapstad
- Sun City Waterworld
- Junior Ranger Programma's 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Afrika-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Spannende safari's en bijzondere excursies

Genieten, ontdekken en beleven

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know