Kaapstad en omgeving

Verken het zuiden van Zuid-Afrika


Laat je inspireren in het zuidelijke deel van Zuid-Afrika. Je reist vanuit Kaapstad naar Port Elizabeth en komt zo langs de mooiste plaatsen in deze regio. Wijnproeven, walvisspotten, kooiduiken... een greep uit een van de vele mogelijkheden in deze omgeving. 

Rij de Tuinroute, een malariavrije reis door de West en Oost provincie van Zuid-Afrika. Je reist onder andere naar de steden en plaatsen Kaapstad, Stellenbosch, Hermanus, Oudtshoorn. Je ontdekt natuur en wildlife in Addo Elephant Nationaal Park en Tsitsikamma National Park. Heb je wat langer de tijd, dan ontdek je gemakkelijk compleet Zuid Afrika door een binnenlandse vlucht in te plannen en je route uit te breiden. 

 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Afrika-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Ontdek de Tuinroute en de wijnstreken

De hoogtepunten in het Zuiden

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know